Bacio u vjetar 11 milijuna dolara zbog samo jedne želje

Image
Foto: AFP

David West je učinio najbolji ili najgluplji potez karijere. Krilni centar Pacersa odlučio je otići iz Indiane i odbaciti ugovor vrijedan 12.6 milijuna dolara za sljedeću sezone.

7.7.2015.
6:30
AFP
VOYO logo

Umjesto 12.6 milijuna u Pacersima, odlučio je igrati za siću. Potpisao je jednogodišnji ugovor s San Antonio Spursima vrijedan minimalca - 1.4 milijuna dolara. Samo kako bi imao realnu šansu - osvojiti NBA prsten.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S Indianom bi se i na slabašnom Istoku borio za doigravanje, a Spursi su favoriti za naslov. Unatoč godinama, Duncan i Ginobili su i dalje u ligi, a nedavno je momčad pojačao i LaMarcus Aldridge. U Teksasu više nisu imali mjesta u 'salary capu', pa je 35-godišnji veteran uzeo i minimalac, samo da pod stare dane pokuša osvojiti naslov. Lova mu nije toliko bitna, u karijeri je zaradio oko 100 milijuna dolara. Sada je samo pojačao ionako opasnu družinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prva petorka Spursa izgleda zastrašujuće. Trener Greg Popovich na teren će poslati Tonyja Parkera, Kawhija Leonarda, Dannyja Greena, LaMarcusa Aldridgea i Tima Duncana. A pričuve? Patty Mills, Manu Ginobili, Boris Diaw, David West... Dovoljno da konkurenciju zaboli glava.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo