BABO POSTAO FRIZER: / Pogledajte bizarnu situaciju koja je naljutila Snydera i zaprepastila Ameriku; Hrvat u središtu kontroverzne odluke

Image
Foto: Screenshot: Twitter

Bojan Bogdanović nastavlja sa svojim dobrim, starim navikama u NBA ligi što se tiče brojki

13.2.2020.
6:44
Screenshot: Twitter
VOYO logo

Utah Jazz najboljeg hrvatskog košarkaša Bojana Bogdanovića je u noći sa srijede na četvrtak po hrvatskom vremenu, u Salt Lake Cityju, došao i do svoje četvrte uzastopne pobjede u NBA ligi, te se s omjerom 36-18 učvrstio na četvrtom mjestu zapadne konferencije. Ovog je puta momčad Quina Snydera pobijedila Miami Heat sa 116:101. Babo je ostvario zapaženu partiju i ponovno, već prema dobrom starom običaju, bio jedan od najboljih u svojoj momčadi.

Image
SAMO ZA DRUŠTVO IZ ĆOŠKA: /

Tko to tamo u Dallasu peva? Boban napravio šou pred Srbima u Teksasu

Image
SAMO ZA DRUŠTVO IZ ĆOŠKA: /

Tko to tamo u Dallasu peva? Boban napravio šou pred Srbima u Teksasu

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Četvrta uzastopna pobjeda Jazza, Babo ubacio 22 poena

Rođeni Mostarac je za 35:00 minuta ubacio 22 poena, uz 7 skokova, 4 asistencije i 3 izgubljene lopte. Šut za dva imao je 9-17, za tricu 3-6, slobodna bacanja je gađao 1-1. Trenutno je hrvatski reprezentativac na sjajnom prosjeku od 21.0 poena, 4.1 dodavanja i 2.1 skoka po susretu, što su mu najbolje brojke dosadašnje NBA karijere.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Double-double Rudy Goberta

Donovan Mitchell bio je najefikasniji u redovima poražene momčadi s 26 poena, 5 skokova, 4 dodavanja i 3 izgubljene lopte, dok je najbolji bio odlični startni All Star centar Rudy Gobert sa 16 poena i čak 20 skokova, uz sjajnu valorizaciju +25. Jocker s klupe Jordan Clarkson zabio je 21 poen uz 4 skoka, 3 dodavanja i 2 izgubljene lopte. U redovima poražene momčadi, najviše je pokazao Jimmy Butler sa 25 poena. Duncan Robinson je dodao 18 koševa, a Jae Crowder ubacio je 15 ušavši s klupe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Slučajno rukom zahvatio Butlera po kosi

Tijekom susreta, točnije 5:32 prije kraja prvog poluvremena, prilikom rezultata 43:38 za Jazz, dogodila se i jedna zanimljiva situacija. Naime, Bogdanović je zaradio osobnu pogrešku zbog ilegalnog "češljanja" Butlerove fizure. Šalu na stranu, Babo je slučajno rukom malo zahvatio Butlera po kosi, sasvim nenamjerno i benigno, jedva da ju je dodirnuo...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako javlja američki KSL Sports, trener Jazza Quin Snyder tražio je da se situacija ponovno pogleda na monitorima...

KSL Sports: 'Na ponovljenoj snimci ne izgleda kako je Bogey napravio kontakt'

"Na ponovljenoj snimci ne izgleda kako je Bogey napravio kontakt", stoji u opisu

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fanovi na Twitteru se sprdaju sa situacijom

Na društvenim mrežama NBA zaljubljenici i fanovi sprdaju se sa situacijom:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svatko zna da je kosa dio lopte, 'kosa je dio tijela? Glupost', 'nikad crncu ne diraj kosu. Trebao je biti namjerni prekršaj', 'ništa drugo niti ne očekujem od NBA lige, 'Butler je izvan igre momentalno zbog potresa mozga", samo su neki od komentara na društvenim mrežama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Miami je izgradio najveće vodstvo tijekom prvog i drugog poluvremena, ali na kraju je ipak ostao kratkih rukava. Butler, Kendrick Nunn i Robinson sudjelovali su u seriji Heata 8-0 za vodstvo nad Utahom 52:43. No, Jazzeri su zasvirali bolju košarkašku simfoniju, onu svoju poznatu, nadoknadili zaostatak u trećoj četvrtini i nadigrali Miami.

Gobert dominirao pod košem

Gobert je dominirao pod košem, a Mitchell potegnuo u seriji domaćih košarkaša 18-7, javlja Yahoo NBA. Jazz je postigao sedam izravnih poena iz kontri, što je također propust više Heata, nego dobra košarka Jazza. Što se sve događalo u ovoj zanimljivoj utakmici možete vidjeti - OVDJE. Za spomenuti je i kako je Butler, nakon što je u jednoj akciji nezgodno doskočio, šepajući napustio parket u trećoj četvrtini, ali se kasnije vratio na parket.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo