DA PUKNEŠ OD SMIJEHA / Poznati trener ispričao nevjerojatnu priču: 'Izmigoljim se i odem, a tamo me čekaju trojica u boksericama...'

Image
Foto: Profimedia

Nakon tri uspješne godine otišao je u bolji klub, ali iz povijesne sezone ima zanimljivu anegdotu

7.8.2023.
15:29
Profimedia
VOYO logo

Dušan Alimpijević, 37-godišnji košarkaški trener iz Srbije, u podcastu ''Jao Mile'' ispričao je jednu priču iz sezone 2021./2022. Naime, njegov Bursaspor, kojeg je tada trenirao, igrao je finale Eurokupa protiv Virtus Bologne. Ono što se dogodilo u prvoj četvrtini nevjerojatna je situacija...

Image
'ŠOKIRAN SAM' /

Slavni analitičar dobio otkaz na ESPN-u jer nije dao Jokiću ni jedan glas za MVP-a NBA lige: 'On je idiot'

Image
'ŠOKIRAN SAM' /

Slavni analitičar dobio otkaz na ESPN-u jer nije dao Jokiću ni jedan glas za MVP-a NBA lige: 'On je idiot'

"Bologna, finale Eurokupa je bilo, prva četvrtina je u pitanju. U nekoj situaciji, onako kako sam napravio neki stav, ja sam doslovno čuo svoje hlače... Da je to puklo. Bam!", rekao je uz osmijeh Alimpijević i nastavio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Računam, okej, samo da provjerim ja ovo, da nitko ne vidi i da vidim samo kako je to sa stražnje strane. Otprilike dodirujem hlače na leđima i vidim da se to već otvorilo tamo. Rekoh, možda naprijed nije puno puklo, pogledam naprijed, a ono butine sijevaju. To je bila prva četvrtina i ne mogu zvati time-out. Previjam se preko one stolice ne bi li me vidjeli sa zapisničkog stola..."

Nekako je administraciju sa zapisnika uspio uvjeriti u nesretan događaj, a onda je i osobe iz kluba. Kada su iz kluba shvatili, javili su mu da dođe na dio tribine gdje su prijatelji kluba, sponzori i navijači.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tek je tada počeo cirkus

"Skinuo sam sako i vezao, a kako trčim naši navijači koji su kraj terena misle da ja idem da pozdravljam i pružaju mi ruke, vuku nazad, kao bravo, majstore i bodre me. Vuku me tu nazad da ostanem i mislim se vidjet će mi se sve ovdje pred svima.

Izmigoljim se i odem u tunel, a tamo me čekaju tri čovjeka iz menadžmenta u boksericama. Skinuli njih trojica hlače tamo, malo porno scena... Od prvog uzimam, navlačim hlače i ne ide. Uzimam od drugog, ove odgovaraju i kažem tvoje hlače uzimam i vraćam se...'', uz smijeh je objasnio srpski trener.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Alimpijević toga dana baš nije imao sreće. Njegova momčad poražena je rezultatom 80-67, a MVP utakmice bio je njegov sunarodnjak Miloš Teodosić. Simbolično, razliku u rezultatu Bologna je napravila upravo u prvoj četvrtini utakmice kada je Alimpijević imao ''parade'' sa hlačama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

FNC 12 iz pulske Arene ekskluzivno ćete 2. rujna moći gledati na streaming platformi Voyo.

Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo