IZBORNIK OPTIMISTIČAN / Aco Petrović RTL-u dao prvi intervju nakon povratka iz Italije: 'U Riju možemo biti u igri u svakoj utakmici'

Nakon fijaska na Europskom prvenstvu bili su otpisani, bez izbornika a onda se nakon što je Hrvatskoj uručena pozivnica za kvalifikacije, Aco Petrović primio posla

10.7.2016.
19:10
VOYO logo

"Nikad ovakvo slavlje, nikad ovakva kemija", kažu hrvatski košarkaši koji su nakon drame produžetaka u finalu kvalifikacijskog turnira u Torinu svladali domaćina Italiju i dohvatili  san - Olimpijske igre u Riju.

Nakon fijaska na Europskom prvenstvu bili su otpisani, bez izbornika a onda se nakon što je Hrvatskoj uručena pozivnica za kvalifikacije, Aco Petrović primio posla, pronašao kemiju i grupa motiviranih igrača - napravila je malo čudo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Večeras je RTL-u Danas dao prvi intervju po povratku iz Italije. Za početak je prokomentirao skupinu u kojoj ćemo igrati u Riju.

"Španjolci su možda lagani favoriti. Ostali su tu negdje. Ostalih pet reprezentacija su u loptu, dvije".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što Hrvatska može očekivati na Igrama?

"Bilo je nabrijano ovih pet dana u Torinu. Zadnje dvije utakmice daju nam za pravo razmišljati da ako smo defenzivno pravi, možemo biti u igru u svakoj utakmici. Ovo što smo napravili je vrijedno da se proslavi, potom malo odmoriti i opet na pripreme", rekao je Petrović i potvrdio da će sastav reprezentacije ostati isti ukoliko ne bude ozljeda ili bolesti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Petrović je još jednom ponovio da neće ostati izbornik nakon Olimpijskih igara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo