Cedevita se nije dobro provela u Beogradu

Košarkaši Partizana pobijedili su kao domaćini Cedevitu 77-68 u ogledu posljednjeg, 26. kola regionalne ABA lige, koji se igrao samo za prestiž.

31.3.2014.
22:44
VOYO logo

Objema momčadima ova je utakmica mogla poslužiti i kao priprema za međusobni ogled u polufinalu Final Foura koji se igra između 25. i 27. travnja u Beogradu. I prije ove utakmice se znalo da će u polufinalu igrati Cedevita i Partizan, odnosno Crvena zvezda i Cibona.

Partizan je relativno lako stigao do pobjede nad Cedevitom, budući da je u drugom poluvremenu imao i 18 koševa prednosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Domaću momčad predvodili su Bertans s 14 koševa i Tepić s 12 uz 8 skokova. U Cedeviti je odskakao Jusuf Nurkić s 15 koševa (5-5 iz igre, 5-6 iz slonodnih bacanja) uz 8 skokova, 2 asistencije i 3 osvojene lopte. Smith i Babić dodali su po 13 koševa.

"Čestitam Partizanu na zaista zasluženoj pobjedi. S naše strane utakmicu su okarakterizirale dvije stvari. To su nekontrola defanzivnog skoka, gdje smo imali jako puno problema, i puno izgubljenih lopti, posebno u prvom poluvremenu", rekao je nakon utakmice trener Zagrepčana Jasmin Repeša, koji je priliku i minutažu, očekivano dao svim igračima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako je utakmica bila bez rezultatskog značaja, priznaje:

"Ostali smo dužnici, da tako kažem, za prikazanu igru, za nivo agresivnosti i koncentraciju. To je nešto što je naša obaveza, s obzirom da zastupamo vrlo bitan brand, i u tom obaveznom dijelu moramo izgledati perfektno. Koliko ćemo u šuterskom dijelu biti raspoloženi ovisi o protivniku i danu, no u obaveznom dijelu smo mogli i morali bolje", naglasio je Repeša i zaključio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mislim da ćemo na Final fouru, ako Bog da zdravlja, imati Delaša, Raya i Sutona, koji je imao mali problem pa je igrao vrlo malo. Mislim da možemo biti bolji uz 'bogatiji' roster. Međutim, taj 'bogatiji' roster ne znači ništa jer ako u obaveznom dijelu ne budemo zaista ravnopravni s Partizanom mislim da sve pada u vodu", za kraj je rekao Repeša.

Partizan – Cedevita 77-68 Mega Vizura – Budućnost 92-86

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Redoslijed: 1. Crvena zvezda 22-4, 2. Cedevita 19-7, 3. Partizan 18-8, 4. Cibona 19-9… 13. Zadar 7-19, 14. Široki 6-20

Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo