PETA SREĆA ZA IVICU? / 'Konačno želim biti Snježni kralj!'

Aktualni osvajač Svjetskog kupa Ivica Kostelić odradio je prvi trening na Sljemenu na kojem će 5. siječnja konačno pokušati ostvariti pobjedu na slalomskoj utrci "Snježna kraljica".

27.12.2011.
15:53
VOYO logo

Najbolji sportaš Hrvatske Ivica Kostelić po prvi put se spustio niz Sljeme kako bi isprobao stazu na kojoj će 5. siječnja pokušati doći do premijerne pobjede na Snježnoj kraljici.

"Staza je zasad jako mekana i temperature nisu baš niske, ali drago nam je da smo mogli barem uloviti dan-dva treninga ovdje i to nam je dosta važno", komentirao je stanje staze aktualni osvajač Svjetskog kupa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sigurno da bih želio osvojiti prvo mjesto i drago mi je da ću doći na Sljeme u dosta dobroj formi tako da se mogu boriti za vrh. Možda sam malo opušteniji, ali Sljeme je posebna utrka i jednostavno kad se pripremam za tu utrku nemam osjećaj da sam pobjednik Svjetskog kupa. Jednostavno se moram skoncentrirati da vozim što brže", dodao je Kostelić najavljujući borbu za sam vrh.

Ivici je ostalo mnogo ciljeva koje želi ostvariti: "Sigurno da mi ne fali ciljeva, Sljeme je jedan od tih ciljeva i zlatna olimpijska medalja, a da ne kažem da je svaka utrka i svaka vožnja izazov za sebe".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo