O SVEMU OSIM NAJBITNIJEM / Konačno se javio Davor Šuker: Evo što je rekao u Bangkoku!

Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Predsjednik HNS-a Davor Šuker nakon brojnih se potresa u hrvatskom nogometu i medijskih prozivanja na njegovu neodgovornost konačno oglasio iz Bangkoka, gdje s čelnicima FIFA-e dogovara projekte za budućnost.

3.12.2014.
9:27
Luka Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Predsjednik HNS-a i bivši napadač hrvatske nogometne reprezentacije Davor Šuker oglasio se po prvi put nakon svog odlaska iz Hrvatske po službenoj odgovornosti.

Otkako predsjednika nema, Hrvatsku su potresli brojni skandali, počevši od neodigranog derbija između Dinama i Hajduka na Maksimiru, te kulminiravši na splitskoj Rivi gdje je oko 30.000 pripadnika Torcide prosvjedovalo protiv aktualnog čelništva HNS-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šuker je u tom razdoblju višestruko prozivan, a sada se oglasio i prvi put nakon nastanka ove krize, no ni ovog puta to nije bilo vezano uz probleme o kojima predsjednik mora najviše brinuti, već je dao izjavu za tajlandski list Bangkok Post:

''Želim pomoći ljudima u nogometu. Razumijem nogomet i na temelju svoga iskustva, nadam se da ću postati član IO-a Fife u budućnosti'', izjavio je Šuker, a zatim dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Još sam mlad i mogu učiti od predsjednika vašeg nogometnog saveza Worawija Makudija. Nadam se da će Worawi nastaviti biti član IO-a'', rekao je Šuker.

Šuker je najavio kako s njihovim predsjednikom namjerava potpisati ugovor o suradnji, a otkrio je i što su dogovorili tijekom SP-a u Brazilu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Razgovarali smo o razmjeni znanja, trenera, sudaca, igrača, općenito raznih dobara u nogometu.''

Šuker će u petak biti sudionik humanitarne utakmice u momčadi Luisa Figa protiv sastava Fabija Cannavara, a koja će se igrati i u čast rođendana tajlandskog kralja, nakon čega bi se konačno trebao vratiti u Hrvatsku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo