Konačno lepe vesti sa Marakane

Reprezentativac Hondurasa Luis Garido je novi član Zvezde

25.1.2013.
18:17
VOYO logo

22-godišnji reprezentativac Hondurasa Luis Garido je novo pojačanje Crvene zvezde.

Posle angažovanja Nikole Petkovića, uprava srpskog vicešampiona odlučila je da dovede još jednog igrača iz veznog reda, ali to neće biti kraj prelaznog roka na Marakani, pošto bi crveno-beli dres mogao da obuče Šveđanin Niklas Bekman, defanzivac AIK-a iz Stokholma.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Garido dolazi bez obeštećenja i sa novim klubom potpisaće ugovor do kraja sezone, sa mogućnošću produžetka saradnje.

Očekuje se da Garido tokom sledeće nedelje doputuje u Beograd i priključi se ekipi u drugoj fazi priprema u Antaliji, od 3. do 18. februara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Omaleni vezista zahvalio se Bogu na ukazanoj šansi da ode u Evropu i zaigra za, kako je rekao, najveći klub u Srbiji.

- Hvala Bogu i Olimpiji što sam dobio priliku da igram u inostranstvu. Odlazim na šestomesečnu pozajmicu, uz mogućnost da na leto produžim saradnju - rekao je Garido novinarima u Hondurasu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U petak kasno uveče igra protiv Belizea, a 6. februara Honduras dočekuje reprezentaciju SAD u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2014. Garido će zatim doputovati u Beograd na lekarske preglede i zatim se priključiti ekipi Aleksandra Jankovića u Antaliji.

- Sve što znam o Zvezdi jeste to da je u pitanju veliki klub, najveći u Srbiji i srećan sam što idem tamo. Kad je došla ponuda od Zvezde nijednog trenutka nisam se dvoumio i prihvatio sam je - izjavio je Garido, koji je minulog leta s Hondurasom igrao četvrtfinale Olimpijskih igara, a zatim postao standardni A reprezentativac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo