KAUBOJI DOJAHALI DO POLUFINALA! / Konačno! Hrvati se osvetili Francuzima za sve poraze!

Image
Foto: PIXSELL

Hrvatska rukometna reprezentacija je u Novom Sadu "zgazila" Francusku rezultatom 29-22 i tako se izravno plasirala u polufinale. Protiv aktualnih svjetskih, europskih i olimpijskih prvaka naši su rukometaši odigrali najbolju utakmicu na natjecanju i ostvarili uvjerljivu pobjedu.

24.1.2012.
19:53
PIXSELL
VOYO logo

Hrvatska muška rukometna reprezentacija u susretu je 2. kola skupine II Europskog prvenstva u Novom Sadu svladala Francusku sa 29-22 (11-12)i tako se izravno plasirala u polufinale.

Protiv aktualnih svjetskih i europskih prvaka, te olimpijskih pobjednika Francuza naši su rukometaši odigrali najbolju utakmicu na ovom EP-u i ostvarili uvjerljivu pobjedu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatsku su do nove pobjede predvodili Marko Kopljar i Ivan Čupić sa po sedam golova, te Mirko Alilović sa 11 obrana, dok su Fernandez i Barachet sa po četiri gola bili najuspješniji u sastavu Francuske.

Kolo prije kraja razigravanja po skupinama Hrvatska zauzima drugo mjesto sa šest bodova, jednim manje od vodeće Španjolske koja je osigurala polufinale, dok je Francuska s dva osvojena boda ostala bez izgleda za prolazak među četiri najbolje reprezentacije na ovom natjecanju.

U skupini II još se nalaze Mađarska, koja ima tri boda i utakmicu manje, te Slovenija i Island koji imaju po dva boda, ali Slovenija ima utakmicu manje.

Hrvatskoj je bila potrebna pobjeda Slovenaca nad Mađarima da se izravno plasira u polufinale, što se i dogodilo.  Slovenska je reprezentacija u napetom susretu svladala Mađarsku rezultatom 32:30.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo