Kolarov: Moje greške pamtiće se decenijama (VIDEO)

Beku reprezentacije Srbije teško pao poraz od Hrvata

23.3.2013.
18:01
VOYO logo

Fudbalski reprezentativac Srbije Aleksandar Kolarov izjavio je da mu je teško pao poraz od Hrvatske, kao i to što će ostati upamćen kao jedan od glavnih krivaca za ishod meča u Zagrebu.

Zanimljivo je da je selektor Siniša Mihajlović izbegao novinare koji su došli na sazvanu konferenciju za medije u Sportskom centru FSS u Staroj Pazovi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska je u vođstvo došla u 23. minutu posle početničke greške Kolarova, koji je loše izveo slobodan udarac na svojoj polovini terena.

- Najviše me boli što će neko za 10 godina da dođe i da mi kaže - "Ti si onaj što je pogrešio i zbog koga smo izgubili protiv Hrvatske". Nemam objašnjenje za sve ovo, atmosfera u reprezentaciji je prava, ali se neke stvari jednostavno nisu poklopile - rekao je Kolarov na konferenciji za novinare.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kolarov neće moći da igra za Srbiju u Novom Sadu protiv Škotske zbog parnih žutih kartona, ali je uprkos tome odlučio da ostane uz reprezentaciju.

Defanizivac Mančester Sitija priznao je da on i saigrači u prvom poluvremenu ništa nisu pokazali na terenu zagrebačkog Maksimira.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- Ostalo je pet utakmica do kraja, najlakše je sada tražiti ostavke, ali mislim da bi trebalo da krenemo dalje i gradimo nešto što će nam koristiti u budućnosti. Moramo da gledamo i kako drugi rade, Hrvati su stvorili kult reprezentacije i zašto da ne prepišemo od njih nešto što je dobro - dodao je Kolarov.

Narednu utakmicu srpski fudbaleri odigraće u utorak u Novom Sadu protiv selekcije Škotske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo