OSOBNI REKORD ZA BRYANTA / Kobe nikad u karijeri nije napravio ovako nešto

Image

Lakersi su u svojim redovima imali šestoricu igrača s dvoznamenkastim brojem koševa, a zanimljivo Kobe Bryant je bio tek četvrti strijelac u domaćim redovima sa 14 koševa.

30.1.2013.
10:04
VOYO logo

LOSANGELES - Košarkaši Los Angeles Lakersa upisali su i treću uzastopnu pobjedu nakon što su u Staples Centru porazili New Orleans Hornetse 111:106, no još uvijek se nalaze na tek desetoj poziciji Zapadne konferencije NBA lige.

Lakersi su u svojim redovima imali šestoricu igrača s dvoznamenkastim brojem koševa, a zanimljivo KobeBryant je bio tek četvrti strijelac u domaćim redovima sa 14 koševa. No, imao je i 11 asistencija čime je u posljednje tri utakmice stigao do brojke od 39 asistencija što mu do sada nikada nije uspjelo u tri vezane utakmice u karijeri. Dodao je i osam skokova ostavši tako korak do "triple-doublea". Najefikasniji je bio DwightHoward sa 24 koša, EarlClark je dodao 20 koševa i 12 skokova, a AntawnJamison 16 koševa i sedam skokova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mislim da sam dobro odradio ulogu playmakera," kazao je Bryant sa smiješkom, te dodao: "Dečki su se odlično otvarali i tako mi olakšali posao." U suparničkim redovima najefikasniji su bili EricGordon sa 25 i AnthonyDavis sa 18 koševa.

Portland je u dramatičnom dvoboju košem LaMarcusaAldridgea sa zvukom sirene pobijedio Dallas 106:104. Aldridge je protiv Dallasa isto učinio i u travnju prošle godine, pokazavši kako očito obožava dramatične završnice protiv Mavericksa. Na koncu je utakmicu zaključio sa 29 koševa i 13 skokova. Čak je pogodio i prvu tricu ove sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bilo je ludo, ponovo smo srušili Dallas u napetoj završnici," kazao je Aldridge, dok je NicolasBatum dodao: "Znao sam da će pogoditi. Nakon što je zabio koš Aldridge se smijao kao da je rookie, kao da je ovo njegova prva utakmica u karijeri." Odličnu predstavu pružio je i J.J. Hickson ubacivši 26 koševa uz 15 skokova. Kod gostiju najefikasniji je bio DirkNowitzki sa 26 koševa, ali i slabim šutom iz igre 11-21.

Milwaukee Bucki su u Detroitu deklasirali Pistonse 117:90 uz 30 koševa BrandanaJenningsa, dok su Golden State Warriorsi slavili na gostovanju protiv Cleveland Cavaliersa 108:95. Goste su predvodili KlayThompson (32 koša), JarrettJack (26 koševa, 12 asistencija) i David Lee (20 koševa, 13 skokova, osam asistencija).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo