ZASLIJEPLJEN VLASTITOM KRVLJU NIJE POMISLIO NA PREDAJU: / 'Je li uopće ostalo krvi u njemu?', 'Ovakvo nešto nikad nisam vidio!'

Image
Foto: AFP

Do ozljede je došlo u sedmoj rundi meča, odradio ih je još pet

21.1.2019.
19:48
AFP
VOYO logo

Zastrašujuće su bile snimke i fotografije krvarenja iz čela Badoua Jacka u borbi čiji kraj će označiti njegov neuspješan pokušaj slavlja u poluteškoj kategoriji. Neporaženi Marcus Brown (27 borbi, 27 pobjeda) zadržao je niz nepobjedivosti napravivši suparniku ozljedu kakvu mnogi navijači opisuju kao najgoru koju su ikad vidjeli.

Sudar glavama

Nije ona bila posljedica nekog razornog udarca već slučajnog žestokog udarca glavama dvojice boraca pri čemu je ovaj švedski prošao znatno gore. Otvorilo se čelo Jacka i krv počela slijevati njegovim licem, a sve se dodatno pogoršalo nakon što je jedan aperkat odsjeo na točno na rani.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nevjerojatno je da su liječnici dopustili da se borba nastavi iako je krv curila u tolikoj mjeri da Jack na trenutke ništa nije mogao niti vidjeti, što su primijetili i korisnici Twittera pitajući se kako je s takvom ozljedom izdržao pet rundi i kako je uopće moguće da u sebi još uopće ima krvi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jednoglasnom odlukom sudaca, a bilo je 117-110, 116-111, 119-108, Jack je upisao drugi poraz u 27 meču karijere.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo