ZALUDIO AMERIKANCE: / On ulazi u ring uz taktove Thompsona i sav je u obilježjima Hrvatske

Image
Foto: Screenshot: You Tube

Mario Bokara, profesionalni američki hrvač hrvatskih korijena, prava je zvijezda u Americi gdje su ga tamošnji novinari prozvali 'Croatian Sensation'.

3.12.2015.
9:02
Screenshot: You Tube
VOYO logo

Mario Bokara posatao je jedna od najzanimljivijih priča profesionalnog hrvanja u Americi. Mario se u SAD-u bavi "wrestlingom" 16 godina, živi u New Jerseyu, a prije četiri godine bio je u Hrvatskoj. To mu je bio prvi posjet u domovinu otkako je bio dijete.

Na Facebooku piše da je rodom iz Zagreba, a za sebe će reći kako je neustrašiv, kako se nikoga ne boji, a ove njegove riječi popraćene su taktovima Thompsonove pjesme "Dolazak Hrvata" u promotivnom videu. Hrvatska zastava njemu daje snagu, hrvatski korijeni za njega su ponos, a svoju privrženost zemlji njegovih djedova pokazuje na svakom koraku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Korijeni domovine koja mu život znači

"Posjetio sam Hrvatsku u kojoj nisam bio od djetinjstva. Htio sam napraviti nešto svoje i malo po malo sam počeo učiti jezik. U to vrijeme sam imao tešku ozljedu vrata, počeo sam gubiti osjet u rukama. No, imam veliku volju i odlučio sam se vratiti sa stilom", priča o sebi Mario Bokara, član Pro Wrestling Syndicatea u kojem je dvaput osvojio naslov u teškog kategoriji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Thompson kao dodatna snaga

Bokara prilikom svojeg svakog ulaska u ring želi dati do znanja odakle mu korijeni potječu. Pa tako Bokara u ring ulazi uz Thompsonove pjesme i sa hrvatskim obilježjima na sebi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Rekao sam sam sebi kako to stvarno želim. Na kraju sam uspio", jasan je Bokara.

U videu ispod možete pogledati njegovu proslavu uz Thompsonove pjesme (1:17:00).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo