Play ponuda

'I veće nacije od Hrvatske se teško mogu pohvaliti time!'

shimmer fallback
24.2.2014.
16:44
Play ponuda

Glory je broj jedan kickboxing organizacija u svijetu, a organizatori razmišljaju da upravo Zagreb bude ključan grad u koji će se vraćati svake godine. Gradonačelnik je pozdravio njihov prijedlog i naglasio da to nije iznenađenje s obzirom na hrvatske sportaše.

"Grad Zagreb je grad sporta i Hrvatska, iako smo relativno mali glavni grad i mala zemlja i veće nacije na svijetu se teško mogu pohvaliti jednim Matom Parlovom, Željkom Mavrovićem".

Koliko je ovakav projekt od važan za Hrvatsku, objasnio je glavni producent događanja, Orsat Zovko.

"Mislim da je u interesu i Grada Zagreba i Hrvatske. Na početku ćemo pokazati spot od 15 sekundi o Gradu Zagrebu. Ako spot ide na TV-u koji gleda 100 milijuna ljudi samo u Americi i da ide u 170 država, ne moram govoriti o vrijednosti tog spota. Imamo još neke načine promocije tijekom eventa i na različite načine ćemo promovirati Grad Zagreb. Mislim da je to suradnja na obostranu korist".

//www.youtube.com/embed/bw8-GInZIF8

Što ovakvi mečevi predstavljaju sportašima istaknuo je bivši boksački šampion, Željko Mavrović.

"Vesele me ovakve priredbe na kojima se omogući ljudima koji dugo vremena provedu u dvorani, spariraju, trude se, treniraju dvaput dnevno, da imaju priliku to pokazati nekome, da imaju priliku dobiti pljesak, biti počašćeni pobjedom u takvom meču".

Šaka sa Srednjaka dodaje da je sve manje pravih boraca u ringu, ali vjeruje da će Filipović dati sve od sebe i odnijeti pobjedu uz pljesak Zagrepčana.

Osim Mirka Filipovića, u Areni će sljedeće subote, 8. ožujka nastupiti i još jedna borilačka legenda - Remy Bonjasky. Ulaznice se kreću od 90 kuna, a u Areni ima oko 15.000 mjesta.

Play ponuda
Play ponuda