'I veće nacije od Hrvatske se teško mogu pohvaliti time!'

24.2.2014.
16:44
VOYO logo

Glory je broj jedan kickboxing organizacija u svijetu, a organizatori razmišljaju da upravo Zagreb bude ključan grad u koji će se vraćati svake godine. Gradonačelnik je pozdravio njihov prijedlog i naglasio da to nije iznenađenje s obzirom na hrvatske sportaše.

"Grad Zagreb je grad sporta i Hrvatska, iako smo relativno mali glavni grad i mala zemlja i veće nacije na svijetu se teško mogu pohvaliti jednim Matom Parlovom, Željkom Mavrovićem".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Koliko je ovakav projekt od važan za Hrvatsku, objasnio je glavni producent događanja, Orsat Zovko.

"Mislim da je u interesu i Grada Zagreba i Hrvatske. Na početku ćemo pokazati spot od 15 sekundi o Gradu Zagrebu. Ako spot ide na TV-u koji gleda 100 milijuna ljudi samo u Americi i da ide u 170 država, ne moram govoriti o vrijednosti tog spota. Imamo još neke načine promocije tijekom eventa i na različite načine ćemo promovirati Grad Zagreb. Mislim da je to suradnja na obostranu korist".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/bw8-GInZIF8

Što ovakvi mečevi predstavljaju sportašima istaknuo je bivši boksački šampion, Željko Mavrović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vesele me ovakve priredbe na kojima se omogući ljudima koji dugo vremena provedu u dvorani, spariraju, trude se, treniraju dvaput dnevno, da imaju priliku to pokazati nekome, da imaju priliku dobiti pljesak, biti počašćeni pobjedom u takvom meču".

Šaka sa Srednjaka dodaje da je sve manje pravih boraca u ringu, ali vjeruje da će Filipović dati sve od sebe i odnijeti pobjedu uz pljesak Zagrepčana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim Mirka Filipovića, u Areni će sljedeće subote, 8. ožujka nastupiti i još jedna borilačka legenda - Remy Bonjasky. Ulaznice se kreću od 90 kuna, a u Areni ima oko 15.000 mjesta.

Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo