WILDER UNIŠTIO JOSHUU: / 'Nikad nisi bio pravi šampion, cijela karijera ti se sastoji od laži. Sad znamo tko se koga boji'

Image
Foto: Profimedia

Meksikanac Ruiz je pobijedio Joshuu, donosimo reakcije iz boksačkog svijeta

2.6.2019.
9:59
Profimedia
VOYO logo

Boksački svijet je u šoku, boksački svijet komentira senzacionalnu pobjedu 26-godišnjeg debeljuce iz Kalifornije Andyja Ruiza Jr. protiv aktualnog prvaka Anthonyja Joshue, kojem je tako nokautom u sedmoj preoteo tri pojasa prvaka kraljevske teške kategorije. Nevjerojatna noć u Madison Square Gardenu mogla se pratiti u izravnom prijenosu na RTL Televiziji i RTLplayu u nedjelju ujutro, dok snimku možete pogledati danas u 14 sati.

Image
JOSHUA POKAZAO KAKAV JE GOSPODIN: /

Ovako to rade istinske sportske veličine; obraz vrijedi više od bilo kakve pobjede

Image
JOSHUA POKAZAO KAKAV JE GOSPODIN: /

Ovako to rade istinske sportske veličine; obraz vrijedi više od bilo kakve pobjede

Iznenađenje 14. teškaša svijeta

Ruiz Jr. (29.) Meksikanac s američkom putovnicom, 14. teškaš svijeta prema Box Recu i čovjek koji je uletio kao zamjena umjesto dopingiranog Jarrella Millera, priredio je jednu od najvećih senzacija u povijesti boksa, ma možda i najveću, ako se uzmu okolnosti…. Više o tome možete pročitati - OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Andy Ruiz Jr. napravio je najveće iznenađenje još od onda kada je Buster Douglas nokautirao Mikea Tysona. Postao je Ruiz prvi meksički teškaški prvak u povijesti onda kada se tome baš nitko nije nadao i uzeo pojase po WBA Super, WBO i IBF verziji. Joshua je, kao i svi, bio šokiran, ali je poput pravog gospodina poraz prihvatio, zagrlio Ruiza u ringu i čestitao protivniku koji je bio bolji.

Buster Douglas ima konkurenta na tronu najvećih senzacija

Naravno, društvene mreže gore zbog ovakvog raspleta. Boksački uglednici javljaju se putem svojih profila i iznose svoje viđenje. Tako su Joshuin poraz komentirali dva njegova najveća suparnika prema renkingu, Tyson Fury i Deontay Wilder.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svi imamo svoje uspone i padove, ali Joshua si je sam izgradio zvjezdani put kroz život. Teškaški boks, ovakve stvari se događaju. Odmori se, oporavi, saberi i vrati se natrag u ring", napisao je bivši ujedinjeni prvak Fury.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Wilder nije bio tako blag, nego je bio baš ono - brutalan!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nije nikada bio pravi šampion. Njegova cijela karijera sastojala se od laži, kontradikcije i darova. To je činjenica i sada znamo tko je bježao od koga!", napisao je aktualni teškaški prvak po WBC verziji. Naravno, njihov meč tek se treba dogoditi, ovakvim komentarima se diže i marketinška cijena samom meču jer se stvara rivalstvo, stvara se medijski hype, pojačava se predstava za javnost... No, unatoč tome tako se ne ponašaju prvaci...

Meč je na Twitteru komentirao i Conor McGregor, jedan od najvećih MMA boraca ikad, čovjek koji je globalno najveća MMA zvijezda...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Iz prve ruke znam čvrstinu meksičke brade. Dižu se s poda kao nešto iz trilera. Nikad nije gotovo dok nije gotov s Meksikancima. Bog ih blagoslovio. Čestitke Andy Ruiz", napisao je Irac uz sliku njegove borbe s Nateom Diazom, koja je jedna od najboljih ikad. Općenito je to rivalstvo bilo jedno od najvećih svih vremena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dillian Whyte, trenutno 5. teškaš svijeta prema Box Recu, je samo postavio simboličan video na Twitter.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Canelo Alvarez, trenutno financijski najvrijedniji boksački prospekt, čovjek s rekordnim ugovorom u boksu koji je prava boksačka zvijezda, Ruizov sunarodnjak, bio je oduševljen raspletom u New Yorku:

"Živio Meksiko! Čestitke Andy, jako mi je drago vidjeti da netko s tolikom odlučnošću pobijedi - napisao je prvak u srednjim kategorijama".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo