[VIDEO] VATRENO KRŠTENJE ZA HRVATSKOG MMA BORCA U UFC-U: / Deliju čeka zastrašujući nokauter koji ekspresno rješava protivnike

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Bio je nevjerojatno jak i kao kick-boksač i tamo je nanizao sedam pobjeda u sedam mečeva prije nego što je prešao na MMA

29.9.2020.
12:07
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Jedan od najboljih hrvatskih MMA boraca, Ante Delija, dogovorio je svoju prvu borbu u najjačoj organizaciji svijeta, UFC-u. Dubrovčanin već zna i datum i ime svog sljedećeg protivnika, a borit će se 17. listopada ove godine u Abu Dhabiju protiv nimalo lakog protivnika Ciryla Ganea.

Delija je uskočio u borbu s Francuzom Ganeom nakon što je njegova borba protiv Shamila Abdurakhimova propala. Međutim, bit će to pravo vatreno krštenje za Hrvata. Gane je borac s jakim pedigreom, ima šest pobjeda u šest MMA borbi, dakle čovjek ne zna za poraz, a prije MMA karijere, mnogi će ga se sjetiti, borio se i kao kick-boksač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bio je nevjerojatno jak i kao kick-boksač i tamo je nanizao sedam pobjeda u sedam mečeva prije nego što je prešao na MMA. Gane je moćan nokauter, sjajno se kreće, fizički je izuzetno jak i eksplozivan i posljednjih je godinu dana jako poradio u borbi na parteru. U UFC-u je slavio i nokautom i submissionom, tako da Delija mora biti oprezan u svim segmentima borbe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve u svemu Delija, koji ima impresivan omjer od 17 pobjeda i tri poraza, neće imati lak posao u svojem debiju u UFC-u. No, sigurno će mu pokoji savjet dati Mirko Filipović, naš legendarni borac, kod kojeg Delija već godinama trenira.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo