VIDEO: / Potukli se usred presice i razbili pozornicu

Krajem rujna u Las Vegasu održat će se UFC 178, a tim povodom održana je press konferencija, a u glavnoj borbi večeri borit će se Jon Jones i Daniel Cormier u poluteškoj kategoriji.

5.8.2014.
14:32
VOYO logo

Glavni akteri na UFC Media Dayju su se pobrinuli i za naslovnice u medijima, došlo je i do fizičkog obračuna na bini ispred kamera. Sve je započeo Cormier koji je uhvatio aktualnog prvaka u poluteškoj kategoriji za vrat i odgurnuo ga, a prvak mu nije htio ostati dužan i tako je nastalo naguravanje i gužva u kojoj su razbili reklamni pano i pali s pozornice.

Slučajno ili ne, prosudite sami. Mnogi će reći da se samo radi o PR potezu radi što veće zarade. Kako bilo, čelnicima UFC-a se nije baš svidio potez njihovih boraca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/-uK23HPTiOY

"Ovo sigurno nije trenutak kojim se UFC organizacija ponosi. Od svojih sportaša očekujemo više, posebno od ovakva dva gospodina, koji su sjajni trenirani i visoko obrazovani profesionalci. Ovim postupcima su prekršili pravila ponašanja naše organizacije i sigurno da će biti posljedica", kazao je Kirk Hendrick, glavni pravnik UFC-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo