VIDEO: / Svijet je dobio novog Mikea Tysona!

Nažalost, ne radi se o supertalentu koji bi protresao učmali svijet današnjeg boksa, nego o boksaču koji je ponovio neslavni potez Mikea Tysona od prije 14 godina.

26.4.2011.
15:55
VOYO logo

Ovog vikenda ponovio se jedan od najupečatljivijih trenutaka u povijesti boksa. Meč super perolake kategorije održan u Buenos Airesu između dvaju argentinskih boksača, Alejandra Gomeza i Vicente Martina Rodrigueza, prekinut je jer je Alejandro ugrizao svog protivnika za uho.

Dogodilo se to tijekom šeste runde u jednom klinču. Gomez je bio u nezavidnoj situaciji pa je 'gricnuo' Rodrigueza, koji u prvi čas nije mogao vjerovati što mu se dogodilo. Par sekundi poslije, obliven krvlju, pokušao je objasniti sucu što mu je protivnik napravio. Sudac je bez puno razmišljanja diskvalificirao Gomeza, a vijest o novom Tysonu, kako su ga istog časa prozvali argentinski mediji, obišla je svijet.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, prvi puta se takva situacija dogodila 1997. godine, prilikom uzvratnog susreta Mikea Tysona i Evandera Holyfielda u borbi za teškašku titulu. Čelični Mike je tada diskvalificiran i više nikada nije dobio priliku uzvratiti Holyfieldu za tehnički nokaut u 11. rundi koji mu je nanio u njihovom prvom meču 1996. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo