VIDEO: / Ovo jednostavno morate vidjeti! Najveća mora Cro Copa!

'Nabavili smo bačvu sa hladnom vodom...', početak je horora iz najgore noćne more za Mirka Filipovića. Naš proslavljeni sportaš nakon treninga je prošao kroz par minuta užasa.

24.2.2015.
10:07
VOYO logo

"Zbog niza jakih treninga oporavak je jako važan, a jedna od najboljih varijanti oporavka je kroz hladnu vodu. To se radi odmah poslije treninga, a voda mora biti oko osam stupnjeva celzijusa. Treba provesti u bačvi pet minuta, a kod nekih treninga tri puta po dvije minute u ledenoj vodi uz dvije minute pauze kroz koje treba odraditi topli tuš. Temperatura za hladno je oko osam stupnjeva, a za topli tuš oko 35 i na taj način ubrzavamo protok krvi i oporavak", objasnili su iz Cro Copovog teama.

Mirkov sparing partner i prijatelj Stipe Drviš cijeli je događaj podijelio na Facebooku. Za početak je objasnio kako je Filipović zimogrozan, da mu je preko ljeta čak i more prehladno, te najavio kako nas očekuje pravi spektakl. Kako je Mirko 'preživio' par minuta ledene torture, red smijeha i patnje, nagovaranja i ismijavanja, jednostavno morate vidjeti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo