VIDEO: / 'Onog prevaranta sam htio prebiti na presici'

Vladimir Kličko i David Haye sreli su se u Hamburgu na promociji svog meča koji će se održati 2.

10.5.2011.
13:14
VOYO logo

Dugoočekivani dvoboj u teškoj kategoriji između branitelja naslova po verzijama IBF i WBO Ukrajinca Vladimira Klička i prvaka po verziji WBA Britanca Davida Hayea sve je bliže, a britanski boksač je nakon konferencije za medije priznao kako se jedva suzdržao da ne udari Ukrajinca koji ga je provocirao.

"Htio sam ga udariti. Imao je iritatantan izraz lica koji sam mu htio skinuti", izjavio je Haye i opet izvrijeđao Klička.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"On je prevarant, znam sve njegove trikove i zato se i želim boriti s njim. Vidio sam njegov stil, vidio sam što radi u ringu, kako dolazi u njega s naramenicama i mislim da je prevarant. Ljudi s kojima se borio su ga učinili spektakularnim. Uvijek bira protivnika prema svojem stilu borbe, no mene ne može prevariti. Njega sam mogao prebiti još onda kada nisam bio teškaš. Sada je stiglo vrijeme da to i dokažem. U odličnoj sam formi, a Kličko će se prvi put boriti s nekim tko je zdrav. On u pravilu bira protivnike koji su ozlijeđeni, koji se vraćaju nakon dugih pauzi, no ovaj put će pred njim stajati netko tko upisuje spektakularne pobjede", izjavio je Haye, koji se nije želio rukovati s Kličkom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ukrajinac mu nije ostao dužan te je pred kamerama od njega tražio da na Twitteru objavi kako će mu on biti 50. mušterija koju će pobijediti nokautom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Tražio sam da se u ugovor o borbi stavi podatak da Haye prvi mora ući u ring jer sam jedino tako siguran da ćemo se zaista i potući 2. srpnja. On ne pokazuje nikakav respekt, no dobro, ja ću ga naučiti kako se to radi. Njegova dosadašnja karijera je impresivna i bit ću spreman za ovaj meč. On će biti moja 50. žrtva koju ću dokrajčiti nokautom", tvrdi Kličko.

Vezani članci:

arti-201101130800006 arti-201012270002006 arti-201003220388006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
Samit
default_cta
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Barbapapa
default_cta
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo