Play ponuda

VIDEO: / 'Onog prevaranta sam htio prebiti na presici'

shimmer fallback

Vladimir Kličko i David Haye sreli su se u Hamburgu na promociji svog meča koji će se održati 2.

10.5.2011.
13:14
Play ponuda

Dugoočekivani dvoboj u teškoj kategoriji između branitelja naslova po verzijama IBF i WBO Ukrajinca Vladimira Klička i prvaka po verziji WBA Britanca Davida Hayea sve je bliže, a britanski boksač je nakon konferencije za medije priznao kako se jedva suzdržao da ne udari Ukrajinca koji ga je provocirao.

"Htio sam ga udariti. Imao je iritatantan izraz lica koji sam mu htio skinuti", izjavio je Haye i opet izvrijeđao Klička.

"On je prevarant, znam sve njegove trikove i zato se i želim boriti s njim. Vidio sam njegov stil, vidio sam što radi u ringu, kako dolazi u njega s naramenicama i mislim da je prevarant. Ljudi s kojima se borio su ga učinili spektakularnim. Uvijek bira protivnika prema svojem stilu borbe, no mene ne može prevariti. Njega sam mogao prebiti još onda kada nisam bio teškaš. Sada je stiglo vrijeme da to i dokažem. U odličnoj sam formi, a Kličko će se prvi put boriti s nekim tko je zdrav. On u pravilu bira protivnike koji su ozlijeđeni, koji se vraćaju nakon dugih pauzi, no ovaj put će pred njim stajati netko tko upisuje spektakularne pobjede", izjavio je Haye, koji se nije želio rukovati s Kličkom.

Ukrajinac mu nije ostao dužan te je pred kamerama od njega tražio da na Twitteru objavi kako će mu on biti 50. mušterija koju će pobijediti nokautom.

"Tražio sam da se u ugovor o borbi stavi podatak da Haye prvi mora ući u ring jer sam jedino tako siguran da ćemo se zaista i potući 2. srpnja. On ne pokazuje nikakav respekt, no dobro, ja ću ga naučiti kako se to radi. Njegova dosadašnja karijera je impresivna i bit ću spreman za ovaj meč. On će biti moja 50. žrtva koju ću dokrajčiti nokautom", tvrdi Kličko.

Vezani članci:

arti-201101130800006 arti-201012270002006 arti-201003220388006

Play ponuda
Play ponuda