Play ponuda

VIDEO: / 'Najpametniji potez koji sam ikad povukao'

shimmer fallback

Prije dvije godine David Haye je provocirao braću Kličko vulgarnom majicom na kojoj u svojim rukama drži odječene glave svojih ukrajinskih suparnika.

15.6.2011.
12:45
Play ponuda

30-godišnji boksač iz Londona, vlasnik pojasa svjetskog prvaka po WBC verziji, nikada se nije ustručavao provocirati svoje protivnike. Prije dvije godine je to napravio i braći Kličko kada se na konferenciji za novinare pojavio u kontroverznoj majici na kojoj je bio nacrtan njegov lik kako drži odsječene glave svojih ukrajinskih suparnika.

Prije tjedan dana Vladimir Kličko je izazvao Davida Hayea da ponovno obuče istu majicu, tvrdeći da je njegov predstojeći suparnik odavno zažalio zbog tog neprimjerenog poteza. Netko bi možda i priznao da je pretjerao, ali ne i brbljavi Britanac, koji je čak otišao korak dalje (ako je to uopće moguće) u provociranju Klička.

Uoči velikog obračuna za ujedinjenje svjetske titule u teškoj kategoriji, koji će se 2. srpnja održati u Hamburgu, Haye je pozvao predstavnike medija da prisustvuju treningu i pred njima je pozirao s posterom na novu iPhone igricu u kojoj Vladimir Kličko ponovno ostane bez - glave!

"Prije dvije godine sam se pojavio s majicom koja pokazuje mene s glavama braće Kličko u mojim rukama. Sada su se stvari promijenile. Vladimir me izazvao da ponovno obučem tu majicu, ali umjesto toga, smislio sam nešto puno bolje. Upravo sam pustio u prodaju iPhone igricu David Haye’s Knockout u kojoj možete strgati glavu nepoznatom istočnoeuropsko boksaču", počeo je Haye svoje obraćanje novinarima.

"Znam da će ga jako pogoditi kada čuje koliko je igrica popularna. Žalim li zbog one majice? Naravno da ne! To je jedna od najboljih stvari koje sam napravio, najpametniji poslovni potez koji sam ikada povukao", zaključio je kontroverzni Britanac.

specijal-201102150360004-Gluposti i nebuloze

Vezani članci:

arti-201103200068006 arti-201103060490006

Play ponuda
Play ponuda