[VIDEO] JEDAN OD NAJVEĆIH PREOKRETA IKAD: / Pamti se borba u kojoj je u manje od deset minuta pogođeno čak 195 brutalnih udaraca

Image
Foto: Screenshot: You Tube

Već u prvoj rundi pogođeno je oko sto udaraca

12.4.2020.
7:19
Screenshot: You Tube
VOYO logo

Sad kad je zatišje i kad sve miruje zbog pandemije koronavirusa, borilački portali vrijeme do povratka borbama krati prisjećanjem na neke spektakularne poteze i trenutke iz borilačkog svijeta.

Image
[VIDEO] PRIJE 15 GODINA DOGODILA SE NAJVAŽNIJA BORBA U UFC POVIJESTI: /

Elitna organizacija spašena je propasti 'makljažom svih makljaža'

Image
[VIDEO] PRIJE 15 GODINA DOGODILA SE NAJVAŽNIJA BORBA U UFC POVIJESTI: /

Elitna organizacija spašena je propasti 'makljažom svih makljaža'

Dugo se čekao transfer Justina Gaethjea u UFC

Pa se tako Fight Site prisjetio spektakularnog Gaethjeovog debija u UFC-u u Las Vegasu. Dugo se čekao transfer Justina Gaethjea u UFC, a kad se on napokon dogodio, pokazalo se zašto su fanovi toliko dugo priželjkivali njegov dolazak u najbolju svjetsku MMA promociju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njegova borba protiv Michaela Johnsona iz 2017. godine vjerojatno bi se našla i među deset najuzbudljivijih u UFC povijesti. Meč je od prve sekunde bio otvoren, a već u prvoj rundi pogođeno je oko sto udaraca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gaethje je bio u problemima, međutim...

Nakon minute i pol druge runde, Gaethje je bio ponovno u problemima. Johnson ga je pogađao, i to na način kakvim bi završio većinu protivnika, no ne i Justina Gaethjea koji je u trenucima kad je djelovao najugroženiji zapravo okrenuo borbu na svoju stranu.

195 značajnih udaraca pogodio je dvojac u nešto manje od deset minuta

"Prošle je otprilike tri i pol minute druge runde kad su na red došle Gaethjeove bombe, a Johnsonova brada ipak nije čvrsta kao ona njegovog protivnika. Krenula je prava kanonada i 15 sekundi prije kraja runde sve je bilo gotovo. 195 značajnih udaraca pogodio je ovaj dvojac u nešto manje od deset minuta", stoji u pisanju Fight sitea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Svakog puta kad ide u borbu on kao da ide u rat'

"Ova borba je kandidat za jednu od najboljih borbi ove godine. Dva puta je bio uzdrman. Netko bi već bio na podu od siline takvih udaraca, ali ne i Gaethje. Taj klinac ne staje, ovaj direkt sve je pokrenuo. Svakog puta kad ide u borbu on kao da ide u rat", rekao je uzbuđeni komentator za vrijeme prijenosa.

Pogledajte kako je to izgledalo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo