[VIDEO] HRGOVIĆ BRUTALNO SPUSTIO BABIĆU: / 'On je ispod moje razine. Ako nastavi tako boksati, do meča neće niti doći'

Image
Foto: RTL Screenshot

Hrgovića čekaju dva velika meča u razmaku od mjesec dana, koje ćete moći ekskluzivno pratiti na RTL-u

31.8.2020.
21:24
RTL Screenshot
VOYO logo

Najbolji hrvatski boksač i jedan od najperspektivnijih boraca na svijetu, Filip Hrgović dao je veliki intervju za RTL u kojem je govorio o svojim nadolazećim mečevima, pripremama i velikom, novonastalom, rivalstvu s drugim najboljim hrvatskim boksačem Alenom Babićem.

Hrgovića čekaju dva velika meča u razmaku od mjesec dana, koje ćete moći ekskluzivno pratiti na RTL-u, o čemu je i govorio većinu intervjua, ali posljednje vrijeme uglavnom se priča o njegovu verbalnom konfliktu s Alenom Babićem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

08.09.2018., Zagreb - Fight night Zagreb, borba za WBC internacionalni pojas u teskoj kategoriji na 12 rundi: Filip Hrgovic (CRO) – Amir Mansour (USA).

Photo: Igor Kralj/PIXSELL

'On je ispod moje razine'

Babić se javio nakon svog posljednjeg meče i prozvao Hrgovića. "Svi mi ga spominju, već mi se popeo na vrh glave. Vjerujte mi ta će se borba desiti, ja sam si to zarctao i tako će biti, kao i sve što sam si zacrtao u životu", rekao je Babić, a Hrgović mu je odgovorio u intervjuu za RTL.

"Ma ne znam koji je uopće njegov problem. Mislim da je to ispod svake razine da na temelju mog imena i moje slave on gradi neku svoju reputaciju. On treba još puno žganaca pojesti u ringu i bilo bi mu pametnije da se primi posla i da trenira jer ako ovako nastavi boksati do tog meča nikada neće niti doći. On je daleko ispod moje razine", hladno je odgovorio Babiću Filip Hrgović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više pogledajte u nastavku...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo