Internacionalni WBO naslov / VIDEO Boksački spektakl na RTL-u! Fowler pobijedio Rosea: Pogledajte eksplozivnih zadnjih 60 sekundi

Minutu prije kraja borci su se potpuno opustili te su se "raspucali" do kraja, no nokaut nismo vidjeli

3.8.2019.
0:16
VOYO logo

U dvoboju dvojice Britanaca za internacionalni WBO naslov u srednjoj kategoriji 28-godišnji Anthony Fowler je u spektaklu u Liverpoolu, koji ste uživo mogli gledati u programu RTL televizije, na bodove pobijedio 34-godišnjaka Briana Rosea

Fowler je u prve tri runde imao inicijativu dok je Rose na distanci čekao svoju priliku, no njegovi udarci su uglavnom promašivali metu. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tek se u četvrtoj rundi Rose trgnuo te je nekoliko njegovih direkta odsjelo na glavi Fowlera, no bilo ja jasno da po bodovima gubi meč jer je Fowler cijelo vrijeme bio aktivniji.

Odličan boks na kraju meča

Osma runda ponudila je odličan boks jer su se dva Britanca potpuno opustila i razmijenili su nekoliko dobrih serija udaraca. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Žestoki tempo nastavio se i u devetoj rundi. Iako je Rose pokušavao promijeniti tijek borbe, na svaki njegov pokušaj kretanja u napad, Fowler bi vratio sa svojom jakom serijom udaraca. Fowleru je na kraju meča problem predstavljala i posjekotina koja se otvorila iznad desnog oka.

Minutu prije kraja borci su se potpuno opustili te su se "raspucali" do kraja, no nokaut nismo vidjeli. Fowler je na kraju pobijedio jednoglasnom odlukom sudaca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako je izgledala eksplozivna zadnja minuta pogledajte su snimci:

Fowleru je to deseta pobjeda, a u 11. mečeva samo je jedanput poražen. Njegovom puno iskusnijem večerašnjom protivniku Brianu Roseu ovo je bio šesti poraz, dok je u karijeri upisao 31 pobjedu i jedan neodlučan rezultat.   

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo