[VIDEO] BIZARNA OBJAVA SLAVNE UFC-OVE BORKINJE: / Atraktivna Brazilka pokazala snimku s operacije - 'Nevjerojatno je boljelo'

Image
Foto: Instagram

Ispada da će Bethe morati još malo pričekati s umirovljenjem jer morala je i na operaciju

7.1.2021.
17:34
Instagram
VOYO logo

Slavna MMA borkinja, Brazilka, Bethe Correia, namjeravala je nedavno okončati svoju karijeru protiv Kineskinje Yanan Wu na jednom od UFC-ovih spektakularnih evenata. Međutim, prekinula je pripreme zbog jakih bolova u trbuhu. Na koncu je posjetila liječnika i otkrivena joj je upala slijepog crijeva.

Ispada da će Bethe morati još malo pričekati s umirovljenjem jer morala je i na operaciju, a da svi znaju koliko je situacija ozbiljna, Correia je odlučila cijeli proces, uključujući i operaciju, objaviti na Instagramu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bog uvijek zna što je najbolje za nas. Naporno sam trenirala za ovu borbu. No, onda sam usred noći počela osjećati nevjerojatnu bol. U bolnici su mi dijagnosticirali upalu slijepog crijeva. Liječnici su meni i mojoj obitelji rekli da situacija zahtijeva hitnu operaciju. Željela bih zahvaliti Dani Whiteu i UFC-u za svu podršku tijekom ovih godina. Moj posljednji ples i moja oproštajna borba će morati malo pričekati. Jedva čekam pružiti sjajan nastup za vas", napisala je Bethe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo