GOST ORGANIZACIJE / Veliki Conor McGregor najavio boksački spektakl koji će se u siječnju održati u Zagrebu

Image
Foto: Hrvatski boksački savez

Bio je gost Svjetske boksačke federacije IBA-e i predsjednika Umara Kremljeva na kongresu gdje je najavio i svoj spektakularni meč protiv MMA prvaka, Rusa Petra Yana.

15.12.2023.
12:03
Hrvatski boksački savez
VOYO logo

Jedna od najvećih borilačkih zvijezda današnjice, Irac Conor McGregor (35), bivši UFC-ov prvak u perolakoj i lakoj kategoriji, MMA borac koji je 2021. godine bio najplaćeniji sportaš svijeta sa zaradom od 180 milijuna dolara, najavio je dosad najveći boksački spektakl održan u Hrvatskoj – IBA CHAMPIONS’ NIGHT u Zagrebu 13. siječnja 2024. godine!

Image
POVRATAK U RING /

Filip Hrgović najavio meč karijere: 'Dobar je osjećaj biti ondje gdje pripadam, a to je svjetski vrh....'

Image
POVRATAK U RING /

Filip Hrgović najavio meč karijere: 'Dobar je osjećaj biti ondje gdje pripadam, a to je svjetski vrh....'

‘Ludi Irac’ bio je gost Svjetske boksačke federacije IBA-e i predsjednika Umara Kremljeva na kongresu i velikom boksačkom forumu IBA-e u Dubaiju gdje je najavio i svoj spektakularni meč protiv MMA prvaka, Rusa Petra Yana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na spektaklu IBA Champions’ Nightu održanom u Dubaiju 9. XII. 2023. CONOR McGREGOR predstavio je i prvi IBA CHAMPIONS’ NIGHT sljedeće godine, 13. siječnja 2024. u Zagrebu, na kojem će meč večeri biti borba za IBA svjetskog prvaka u kategoriji do 51 kg između Hasanboya Dusmatova (Uzbekistan) i Bilala Benname (Francuska) u 10 rundi.

Pobjednik toga meča za svjetsku IBA Pro titulu zaradit će 300.000 dolara, a poraženi 200.000.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uzbekistanac Dusmatov je olimpijski i svjetski prvak sa SP-a u Taškentu 2023. godine i neprikosnoveni četverostruki prvak Azije.

Francuz Bennama, europski prvak i pobjednik na Europskim igrama u Krakovu 2023. je viceprvak svijeta sa SP-a u Taškentu 2023. kada je u finalu izgubio upravo od domaćeg Dusmatova, pa će to biti i njihov veliki revanš upravo u Zagrebu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz meč za svjetsku IBA titulu do 51 kg, u Zagrebu ćemo 13. siječnja 2023. vidjeti i četiri borbe za kontinentalne titule: prvaka Europe, Azije, Afrike i Amerike.

U borbama od 6 rundi po 3 minute pred našom publikom borit će se i najjači hrvatski aduti: Gabrijel Veočić, Luka Pratljačić i Marko Milun.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U subotu, 16. prosinca, očekuje nas spektakularna borilačka večer koju možete pratiti UŽIVO na VOYO platformi. U 19 sati počinje prijenos priredbe najveće regionalne borilačke organizacije - FNC 14 iz Sarajeva, a sat vremena kasnije počinje event vodeće europske MMA organizacije - KSW 89 u poljskom gradu Gliwice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike