'IMAM NEDOVRŠENOG POSLA' / Vaso juri na FNC 15: 'Slijedi prozivka za bare knuckle, a Pejića gase kao sijalicu'

Image

Vaso Bakočević javio nam se s puta prema Ljubljani na FNC 15, spektakularni MMA event koji će se sutra od 19.00 prenosit na Voyo

Silvijo Maksan

Silvijo Maksan

Najviše voli raditi intervjue sa sportašima, odličan novinar i 'pravi terenac'

29.3.2024.
15:57
VOYO logo

Vaso Psyho Bakočević uspješno je prošlog petka debitirao u najjačoj svjetskoj organizaciji u boksu bez rukavica - BKFC-u.

Image
SPEKTAKL U SOFIJI /

Pogledajte kako je Vaso stigao do pobjede u debiju u BKFC-u u Bugarskoj

Image
SPEKTAKL U SOFIJI /

Pogledajte kako je Vaso stigao do pobjede u debiju u BKFC-u u Bugarskoj

Ramadan Noaman, Egipćanin, bio je četvrti Vasin skalp u bare knuckleu općenito. Sad je Vaso na skoru 4-0 i juri pobjedničkim stazama u borilačkom sportu u kojem ima ambicije, a juri u svom autu prema Ljubljani, gdje će prisustvovati najvećem MMA eventu u Sloveniji ikad - FNC 15. I prozvati određena imena za meč u bare knuckleu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Očekujem vrhunski event u Ljubljani i na putu sam. Dolazim radi svog prijatelja i klupskog kolege Aleksandra Jankovića, koji se bori protiv također našeg prijatelja Bojana Kosnedara Želve, ali ja ne smijem i ne moram navijati za Želvu. Iako, s kim god drugim da se bori navijam za njega jer je baš pravi borac. Ali navijam sad za Jankovića. Što se tiče main eventa Žgela - Fabijan. Dajem prednost Fabijanu jer ga znam osobno. Malo sam bolji s njim nego sa Žgelom, ali mislim da će biti vrhunski meč sigurno, pravi stand up rat. To ja volim".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ne zanimaju Vasu "valjanja" u parteru...

"Ne mnogo, ne mnogo. Jedino ako sam ja u dominantnoj poziciji gore, e to može", navodi uvijek dobro raspoloženi Vaso.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Debi u BKFC-u prošao mu je uspješno...

"Pobjedi se u zube ne gleda. Prošao sam bez ozljede u Sofiji i dobio sam meč. Zadovoljan sam. Znam da mogu sto puta bolje, ali bilo je tu pritiska. Najjača organizacija i to sve. Malo prije meča s Noamanom pričam s ovim jednim organizatorima, direktorima... planiraju me za evente po Americi. "

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Išao je meč do kraja. Boksao je svoj boks...

"Mila mi je pobjeda, milo mi je što sam odradio full pet rundi. Suparnika me malo iskreno iznenadio, bio je malo defanzivan i nezgodan. Prvo defanziva, pa eksplodira i ofenziva. Sve u svemu, dobro je prošlo. U drugoj sam ga rundi bacio u nokdaun."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Imao ga u jednom trenutku. Sjeo je dobro udarac jedan poludirekt. Pao je Ramadan na tlo. Zalegao je gorostas iz Egipta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Iskreno, mislio sam da neće ustati. Onako razmišljam dal' će ustati. Pukla mu usna bila, jer sam ga baš dobro našao. Ustao se i nastavio kao da se ništa nije dogodilo. Čak me u trećoj rundi pritisnuo. Svaka mu čast na tome. Obično se ljudi povuku kad ih netko baci u nokdaun, a on je Boga mi dao gas. Dobro sam onaj udarac odradio, ali sam više onako bacio ruku. Da mi je ljepše sjela, sigurno bi ga nokautirao."

Hoće li mu boks bez rukavica biti primarni borilački sport ili čak i jedini?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bare knuckle karijeru ću gurati, želim tu biti aktivan, ali opet nisam toliko glup. Znam da za mene ima nedovršenog posla u slobodnoj borbi. Imam borbu s Pejićem. Uf, to jedva čekam. Ostajem u MMA-u, ali bare knuckle mi je napet do kraja. U FNC-u ću također raditi boks bez rukavica. U BKFC-u ću se boriti. Bit će za mene posla", nasmijao se od srca Vaso i dodao:

"Bare knuckle na FNC-u 15 će biti u kavezu i to mi je zanimljiva priča i pun pogodak Dražena Forgača Forgyja i njegovog tima. Znao sam da će to kad tad doći. Jer, FNC 15 je poseban event i treba ubaciti jednu specijalnu borbu. Sljedeći event u Beogradu, u Areni 1. lipnja, priča se. Tražit ću bare knuckle meč na tom eventu. MMA ću u Puli protiv Pejića. E sad, s kim i kako u boksu bez rukavica, to ne znam... u Ljubljani ću sutra prozvati par imena iz regije, ali vidjet ćemo kako su raspoloženi. Da, slijedi prozivka u Ljubljani. "

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Meč s Pejićem će biti bomba...

"Za našu borbu i priredbu Pejić i ja ćemo morati mjesec dana biti u istoj kući, aj zamislite vi to... samo da se Pejić i ja ne sprijateljimo", strgao se od smijeha Vaso i nastavio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Onda će se izgubiti čar. Znači, u devetom se mjesecu borimo u Puli na FNC-u. MMA pravila. Tri runde. Dobro što je Pejić uzeo pauzu, jer u zadnje vrijeme se nije provodio dobro. Gasili su ga kao sijalicu. Zna on to i sigurno će se dobro spremiti. Pejić je opasan borac, može nokautirati ćovjeka i on, samo nisam mu ja u 66 kg diviziji. Ja sam ipak malo teži. Jedva čekam da se pobijemo", završio je Vaso Bakočević.

Spektakularnu FNC 15 priredbu 30. ožujka s početkom u 19.00 možete u izravnom prijenosu gledati na Voyo platformi

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo