UZNEMIRUJUĆE: / Sumo-hrvač preminuo mjesec dana nakon šokantnog pada i teške ozljede glave u Tokiju - ovo nije za one slabije

Image
Foto: Screenshot

Mitsuki Amano preminuo je u srijedu, nakon što mu se stanje prvo poboljšalo, a onda naglo pogoršalo, nepovratno

30.4.2021.
17:57
Screenshot
VOYO logo

Mitsuki Amano (28) poznatiji kao Hibikiryu preminuo je u srijedu nakon iznenadnih respiratornih komplikacija, javljaju svjetski mediji. Japanski sumo-hrvač prije mjesec dana odradio je borbu u kojoj ga je protivnik srušio na pod najosnovnijim zahvatom u sumo-hrvanju, te je on ostao nepomično ležati. OVDJE možete pogledati tu uznemirujuću situaciju.

Odmah biva prebačen u bolnicu u Tokiju i stanje mu se poboljšalo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čak je počeo i samostalno hodati i mislilo se kako će se izvući. Nažalost, nije... Kao razlog njegove smrti navodi se posljedice upravo toga pada koji je ipak za njega na kraju bio koban.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brojni obožavatelji i navijači sumo-hrvanja šokirani su smrću mladog borca, te hitno traže reforme kako se ista situacija više ne bi ponovila. Jer, pravila sumo-hrvanja ne nalažu prisutnost liječnika u neposrednoj blizini zbog čega je doktorima u ovoj situaciji trebalo više od pet minuta da pomognu Hibikiryu. Stoga, postavlja se pitanje: Da su liječnici bili u blizini, bi li Mitsuki Amano dobio brže pomoć i naposljetku preživio? To se sad može samo nagađati. No, jedno je sigurno. Jedan mladi život ugašen je a to se sigurno nije trebalo dogoditi.

Japanski sumo savez priopćio je da će stoga ozbiljno i detaljno preispitati postojeća pravila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo