'UPRAVO PREGOVARAM S UFC-OM': / Jon Jones zapalio društvene mreže, ali je uslijedio veliko razočaranje za sve MMA poklonike

Svi su ovvu borbu čekali s nestrpljenjem

22.5.2020.
11:09
Profimedia
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Posljednjih nekoliko dana fanovi su s uzbuđenjem pratili prepucavanje JonaJonesa i FrancisaNgannoua. Vrhunac je bio kada su UFC-u dali do znanja da su se spremni obračunati, ali samo pod uvjetom da dobiju odgovarajuću financijsku ponudu. Jones je, međutim, sve fanove razočarao objavama na Twitteru:

"Trenutno pregovaram s UFC-om."

"Nevjerojatno."

"Prije ikakve rasprave o brojevima, UFC nije pokazao volju da me plati više za 'super fight' s Francisom, odnosno moj prelazak u tešku kategoriju. Rekli su da je tek moguća nešto bolja zarada od PPV-a."

"Iskreno, ne. Ne u ovoj fazi moje karijere. Mogao bih se danas umiroviti. Već sam odradio svoj posao i dao sam ovoj kompaniji više od desetljeća zabave", odgovorio je Jones na pitanje: "Nije li mu ostavština važnija od novca?"

"Bilo nam je zabavno, možda se vidimo za godinu ili dvije."

"Možda se vratim kada budu spremni bolje poslovati..."

"Trebao sam se drugačije izraziti. Zapravo mislim da ti likovi rade sjajan posao, ali trenutno neke stvari nisu tamo gdje bih ja želio da budu."

"Noć crvenih gaćica za polutešku kategoriju.”

Sve je to napisao sinoć, da bi se u petak ujutru opet javio.

"Imao sam nešto vremena za razmišljanje i sada sam puno manje emotivan. Samo sam tužan što UFC ne vidi moju vrijednost u borbi s najstrašnijim teškašem svijeta. Jan (Blachowicz), pretpostavljam da si ti sljedeći u redu", dodao je Jones.

"Mislim da UFC nije želio organizirati ovu borbu s Jonom ili barem nisu htjeli za nju izdvojiti onoliko koliko vrijedi", napisao je pak Ngannou na Twitteru.

“Nema borbe za titulu, nema super borbe, tko zna kad će biti moja iduća borba. Nadam se da neću čekati još 11 mjeseci. Koje s*ranje",

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali