UFC PRONAŠAO ZAMJENU ZA KHABIBA: / Objavljeno tko će se boriti s Fergusonom za naslov prvaka, pogledajte kakav nas spektakl čeka

Image
Foto: AFP

Još uvijek nije jasno gdje će se događaj održati

7.4.2020.
8:17
AFP
VOYO logo

Američki MMA borac JustinGaethje borit će se 18. travnja s TonyjemFergusonom za naslov privremenog prvaka lake kategorije u sklopu eventa UFC 249.

Gaethje je priliku dobio nakon što se Khabib Nurmagomedov povukao zbog nemogućnosti odlaska u SAD uslijed pandemije koronavirusa. Tako je propao njegov peti pokušaj da uđe u oktogon s Fergusonom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Čini se da bi cijeli svijet trebao biti u karanteni, vlade svih država, zvijezde diljem svijeta pozivaju ljude da ostanu kod kuće i slijede sigurnosne upute kako bi se smanjilo širenje virusa, a Khabib je jedini koji je oslobođen svih obaveza i tu je da zastupa slobodnu volju i trenira i leti svijetom, sve radi borbe? Sve razumijem i definitivno sam više uznemiren od vas što se tiče odgode borbe. Imao sam niz planova nakon borbe, ali to sad ne mogu kontrolirati. Najveće zemlje i najveće tvrtke našeg vremena su šokirane događanjima, svaki dan situacija se neočekivano mijenja. Ali Khabib bi se još uvijek trebao boriti, je li to ono što mislite? Pazite na sebe i stavite se u moje cipele”, poručio je Khabib putem Instagrama. Na odgovor nije morao dugo čekati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zanimljivo je da još nije poznato gdje će se UC 249 održati, ali je poznato da u dvorani neće biti gledatelja. new York je trebao biti domaćin, ali su na koncu zbog teškog stanja odbili domaćinstvo baš kao i Las Vegas.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo