UFC PRONAŠAO BORCA KOJI ĆE SRUŠITI HABIBA S TRONA: / Na pomolu je nešto što se do sada nije dogodilo u povijesti MMA-ja

Image
Foto: AFP

Ruski majstor slobodne borbe mogao bi se naći u nevoljama.

25.10.2018.
17:56
AFP
VOYO logo

Nakon što je prije nekoliko tjEdana srušio Conora Mcgregora i obranio naslov UFC-ova prvaka u lakoj kategoriji, ruski MMA borac Habib Nurmagomedov pokazao je da mu nema ravnog u UFC-ju. Stoga je pred šefom organizacije Danom Whiteom težak zadatak i potraga za borcem koji će mu moći parirati. A kako se činni pronašao ga je u drugoj organizaciji. Naime, na pomolu je prva zamjena boraca u povijesti slobodne borbe. Nju bi trebali odraditi UFC i One Championship.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trade između UFC-a i One Championshipa

To znači da bi prvak Ben Akren (18-0) trebao prijeći u UFC, dok bi u suprotnom smjeru trebao otići bivši prvak Demetrious Johnson. Tako barem tvrdi ESPN, koji se pozvao ne neimenovane izvore. Askren je u ponedjeljak na Twitteru poručio kako su šanse da se bori u najjačoj MMA organizaciji 98%, da bi u četvrtak bacio rukavicu pred samog Habiba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zna li neko još nekog Rusa da bi volio biti ponižen na dobar stari domaći način?" napisao je Askren na Twitteru. Ova najava izazvala je buru komentara, a među njima je možda i najbolji onaj legednarnog Pata Mileticha.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Kada UFC dovodi Bena Askrena u UFC je kao da SAD financira Mudžahedine da bi se borili protiv Rusa u Afganistanu. Neprijatelj mog neprijatelja je moj prijatelj. Ovo je klasična priča. Bena Askrena su doveli kao plaćenog ubojicu.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo