UFC OBJAVIO SNIMKU DOGAĐANJA IZA SCENE: / Sad se zna što su nakon meča pričali Miočić i Ngannou

Image
Image

Miočić i četiri godine mlađi Ngannou, koji je prvi afrički prvak teške kategorije, borili su se prije u siječnju 2018. kada je američki borac slavio nakon pet rundi

2.4.2021.
21:01
VOYO logo

Amerečki Hrvat StipeMiočić izgubio je UFC-ovu titulu prvaka u teškoj kategoriji mješovitih borilačkih vještina nakon što ga je u meču orgniziranom u Las Vegasu Kamerunac FrancisNgannou nokautirao na početku druge runde.

Image
NIŠTA OD TREĆE BORBE S MIOČIĆEM: /

Ngannou otkrio planove za ovu godinu; 'S njima dvojicom se želim boriti'

Miočić (38) je oprezno ušao u borbu, a Ngannou je bio dominantniji od prve minute i primio je samo jedan ozbiljniji udarac. Na početku druge runde Ngannou je snažnim udarcem lijevom rukom pogodio Miočića i stjerao ga uz ogradu, a nakon što se izvukao iz teške pozicije američki borac je pokušao uzvratiti, ali se previše otvorio što je Kamerunac iskoristio i nokautirao ga. Prije nego je sudac prekinuo borbu, Ngannou je na podu još jednom žestoko pogodio Miočića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Mar 27, 2021; Las Vegas, NV, USA; Francis Ngannou of Cameroon kicks Stipe Miocic in their UFC heavyweight championship fight during the UFC 260 event at UFC APEX on March 27, 2021 in Las Vegas, Nevada.,Image: 601779061, License: Rights-managed, Restrictions: *** World Rights ***, Model Release: no

UFC je ovog petka pustio sjajnu snimku svega što se događalo iza kulise. Tako se na snimci, koju možete pogledati ovdje, može vidjeti reakcija Miočićevog stožera u trenutku kad je nokautiran pa do toga što su si borci rekli nakon meča.

"Hej", rekao je Ngannou, a Miočić mu je uzvratio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jako dobro odrađen posao prijatelju."

"Bila mi je čast. Kunem se Bogom, bila mi je čast", rekao je Ngannou.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Izvukao si ono najbolje iz mene", kazao je Kamerunac.

"I ti iz mene", odgovorio je Miočić i pognuo glavu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo