JAO, PA KUD BAŠ TU SNIMKU / Cro Copu će se zamračiti pred očima kad ovo vidi. UFC izvukao video jednog od najgorih poraza Mirka Filipovića i objavio ga na društvenim mrežama

Image

Njegov nokaut nad Filipovićem kasnije je proglašen za nokaut godine i toliko je slavan da ga se i dan danas UFC prisjeća na svojim društvenim mrežama

25.4.2022.
13:36
VOYO logo

Ako pitate najboljeg hrvatskog MMA borca svih vremena, Mirka Filipovića za najteže poraze u svojoj velikoj karijeri, vjerojatno će spomenuti onaj protiv prerano preminule MMA legende Kevina Randlemana. Bivši UFC - ov prvak u teškoj kategoriji davne je 2004. godine brutalno nokautirao Filipovića, čovjeka koji je tada bio na glasu kako jedan od najopasnijih udarača i nokautera u svijetu mješovite borbe i borilačkih sportova općenito.

A njegova priča o pobjedi nad Cro Copom uistinu je filmska. Naime, Mirko Filipović je na Pride Total Elimination priredbi u legendarnoj Saitami, u dvoboju protiv Randlemana, kotirao kao veliki favorit. Cro Cop je tada bio na vrhuncu forme, a do toga meča je imao dvije uzastopne pobjede protiv Watermana i Yamamota u samo dva tjedna. Samo ga je opasni američki hrvač dijelio od meča protiv Fedora Emelianenka koji je u međuvremenu preuzeo tron.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Randleman je, pak, imao dva uzastopna poraza i to prekidom protiv Jacksona i Sakurabe, i svi su očekivali i treći uzastopni. I onda je Amerikanac nakon samo minute i 57 sekundi borbe šokirao sportski svijet. Cro Copu vjerojatno pada mrak na oči svaki put kada vidi ovu snimku, ali njegov nokaut nad Filipovićem kasnije je proglašen za nokaut godine i toliko je slavan da ga se i dan danas UFC prisjeća na svojim društvenim mrežama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo