UFC DOŽIVLJAVA STRMOGLAVI PAD POPULARNOSTI: / Elitna organizacija slobodne borbe u očaju

Image
Foto: AFP

Najgora gledanost uvodnog dijela jedne PPV priredbe još od UFC-a 215

14.9.2018.
7:59
AFP
VOYO logo

Slobodni pad UFC-ove popularnosti se nastavlja, što god ljudi iz vrha elitne promocije učinili, isplanirali, osmislili, koga god borca našli kao svog "spasitelja" u vidu veće markentinške isplativosti (poput Ngannoua), šefovi ove elitne organizacije slobodne borbe i dalje doživljavaju pad, što uz prodaju PPV-ova zabrinjava službeni UFC, a to se dobro vidi i iz posljednjih rezultata gledanosti UFC-ove 228 PPV priredbe!

MIOČIĆEVA PRIJETNJA SVIM UFC-OVIM BORCIMA: Stipe planira pomaknuti granice, njegove riječi suparnici će morati ozbiljno shvatiti

Na samom vrhuncu programa gledanost bila 683 tisuće

Tu mislimo na brojku gledanosti uvodnih borbi. A one su obično vrlo točan pokazatelj kako je i sama prodaja PPV-a prošla. Uvodni dio, koji su predvodile Tatiana Suarez i Esparza, je ostvario prosječno tek 560 tisuća gledatelja. Na samom vrhuncu programa gledanost je bila 683 tisuće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najgora gledanost uvodnog dijela jedne PPV priredbe

Borilački portal Fight Site javlja kako je to najgora gledanost uvodnog dijela jedne PPV priredbe još od UFC-a 215 9. rujna 2017. godine. Tada su, naime, priredbu predvodile Amanda Nunes i Valentina Ševčenko.

Do sada je prosječna gledanost uvodnih borbi u 2018. godini na FoxSports 1 kanalu bila 789 tisuća, dok su one na FX kanalu postizale prosječno 617 tisuća. Iz ovih podataka se može vidjeti koliko je zapravo uvodni programUFC-a 228 ostvario katastrofalne rezultate.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo