UBIO GA OD BATINA: / 'Crna zvijer' imala poseban motiv! 'Htio sam iskaliti svoj bijes na Travisovom licu jer voli tući žene'

Image
Foto: Screenshot: You Tube

U glavnoj borbi UFC Fight Night 105 koja je održana u kanadskom Halifaxu Derrick Lewis je nokautirao Travisa Brownea u drugoj rundi.

20.2.2017.
14:35
Screenshot: You Tube
VOYO logo

Lewis se u oktogon intervjuu osvrnuo na optužbe o obiteljskom nasilju za koje je Brownea teretila bivša žena, a spomenuo je i njegovu sadašnju djevojku, Rondu Rousey, prenosi Fightsite.

OVOG SE NE BI POSRAMIO NI

“On sebe naziva čovjekom, ali voli dići ruku na ženu. Stoga zaboravite tog tipa. Ja imam mnogo više srca. Gdje je ta fina guzica Ronde Rousey?”, kazao je Derrick Lewis koji je uoči borbe izjavio da mu Browneovo navodno nasilje nad ženama služi kao motivacija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stav nije promijenio niti nakon borbe pa se tako na press konferenciji zahvalio sucu Mariju Yamasakiju što nije prekinuo borbu ranije čime je Browne dobio nekoliko suvišnih udaraca u kojima je “Crna zvijer” očito uživala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Cijenim to. Gdje je Yamasaki? Cijenim to i zahvalan sam što je pustio borbu da traje malo dulje nego što je trebala. Htio sam iskaliti svoj bijes na Travisovom licu jer on voli tući žene. Stoga cijenim suca što je to napravio”, izjavio je Lewis.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo