U JAVNOST ISPLIVAO NEVJEROJATAN DOGAĐAJ: / UFC borac se potukao s članovima bande, o tome bruji cijeli SAD

Image
Foto: Screenshot Twitter/Jared Gordon Twitter

Gordon se uključio u makljažu tijekom koje je nastradao izlog objekta, a pritom i njegova ruka, te šanse protiv Ferreire

2.8.2018.
16:55
Screenshot Twitter/Jared Gordon Twitter
VOYO logo

Nevjerojatan događaj isplivao je u javnost ovih dana. Sve se odigralo još u veljači, ali tek sad je UFC borac lake kategorije Jared Gordon odlučio progovoriti o tome. Možda i najrelevantniji MMA portal na svijetu, američki "BloodyElbow" donosi priču koja je odjeknula na Americi u borilačkim krugovima, ali i onim širim.

[UZNEMIRUJUĆI VIDEO] RAZOR JE ‘IZMASAKRIRAO’ VELIKU MMA LEGENDU: Krvi je bilo posvuda, Nizozemac završio u bolnici

Jared Gordon se u veljači ove godine borio protiv Carlosa Diega Ferreire i izgubio tehničkim nokautom na UFC Fight Night 126 eventu u Austinu. Ovako je to izgledalo...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U tom meču on nije bio onaj pravi. Vidjelo se kako nije sto posto spreman, kako nije dinamičan niti agilan. Sada se pokazalo da je dva mjeseca prije ulaska u Octagon pretrpio tešku ozljedu šake i praktički nije mogao uopće trenirati za dvoboj s Ferreirom. Američki mediji pišu kako je Gordon umalo izgubio tri prsta u uličnoj tučnjavi koja se dogodila u Queensu, gradu New Yorku, zbog čega nije mogao biti na svojoj uobičajenoj razini, kojom je i ostvario respektabilan skor u svojoj karijeri 14-2, poraz od Ferreira mu je bio prvi u elitnoj promociji, što je podatak za pljesak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Dečko baš nije kanta za napucavanje, iako su neki mislili da je'

Dečko baš nije kanta za napucavanje, iako su neki mislili da je, oni koji ga očito nisu prepoznali. Ali, su se grdno zeznuli. No, kako je sve počelo? Gordon je sa svojim prijateljem s kojim trenira jiu-jitsu čekao na red ispred jedne "brijačnice", da bi u tom trenutku naišao muškarac koji je poznavao Gordonovog prijatelja. Znaju se još od fakulteta. Počela je priča, da bi u tom trenutku pokraj njih prošla dva, za njih nepoznata lica. BloodyElbow piše kako se radi o članovima newyorške bande.

Jedan je bez posebnog razloga nešto dobacio njegovom prijatelju da bi ga zatim pogodio desnom rukom. Tada je nastao kaos, Gordon se uključio u makljažu tijekom koje je nastradao izlog frizerskog salona, a pritom i njegova ruka. Gordon je primio člana bande jiu jitsu zahvatom, zaključao ga i totalno izdominirao. Njegov prijatelj je u jednom trenutku pao na tlo sa svojim suparnikom, ali na kraju su ih "riješili"...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prsnuto staklo na objektu Gordonu priuštilo više od 20 šavova

No, posljedice su ostale. Naime, u jednom trenutku prilikom tučnjave, na početku, prsnulo je staklo na objektu i Gordonu priuštilo više od 20 šavova na prstima i ruci. UFC-ovac je ovih dana odlučio objaviti i fotografije stradale šake i sa čitavom stvari izaći u javnost.

Upitan zašto nije ranije izašao pred medije s ovom pričom, Gordon odgovara da nije htio tražiti isprike. Čak nije niti odlučio podići tužbu protiv pripadnika bande jer su mu rekli da bi i sam mogao završiti u zatvoru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Smatraju da se radi o samoobrani

“Rekao sam si, ja je*eno ne idem u zatvor. Ne ovog puta, bio sam tamo previše puta. Policijski službenici su rekli da će onda čitavu stvar samo prepustiti zaboravu. Da nije vrijedno mučenja niti ikakve istrage. Moraš unajmiti sam odvjetnika i onda se boriti kroz taj mukotrpan proces u sudstvu. Je*eš to”, izjavio je ovih dana Gordon za BoodyElbow.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upitan zašto nije ranije otkrio medijima ove informacije, Gordon odgovara da nije želio komplicirati stvari u tom trenutku. Gordon i njegov prijatelj sad mogu tužiti agresivni dvojac, ali to neće učiniti. Također, Gordon je kazao kako ih je policija morala uhititi jer se radi o tučnjavi iako, kako on smatra, se radi o samoobrani. Tako što ih nisu teretili, "omogučili su članovima bande da izađu na slobodu, sebe su poštedili mogućih problema", piše BloodyElbow.

Počeli se mlatiti međusobno, u jednom trenutku se zabili u izlog

Gordon je opisao kako je to izgledalo...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Nakon što ga je udario, ja sam uletio. Počeli smo se mlatiti međusobno. Moj prijatelj se tukao s jednim tipom tipom, a ja sam se obračunavao s drugim. U jednom trenutku smo se zabili u izlog i staklo se prosulo po nama”, prisjeća se UFC-ovac.

Zbog šavova koji su konstantno pucali tijekom priprema, a što je prouzročilo otvorene rane i nemogućnost korištenja šaka u svom punom opsegu, Gordon je meč u veljači odradio loše. Ovako je to grozno izgledalo...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Doktor je morao ponovno otvoriti šavove, iscijediti prst i ponovno ga zamotati gazom", rekao je Gordon.

"Imala sam otvorenu ranu u ruci zapravo, bila je još otvorena kad sam se borio protiv Ferreire. Sve ovo u cijelosti je oštetilo ligament u mojem prstu. Znate, nisam želio ovo spominjati da ne bi ispalo da tražim neke isprike u porazu. Ne, ja nisam takav, samo nisam htio odustati od nastupa. Ranije sam već pao na vagi, još jednom odustao, ovo bi bilo treći put. Ljudi bi mislili da sam nepouzdan i da je ponovno problem težina. Kamp je bio očajan jer nisam mogao ništa raditi, nisam mogao hrvati, trenirati BJJ. Jedino što sam radio jest trčao i ‘shadow boxing’. Udarao sam vreću jednom rukom jer s ovom nisam mogao. Da sam odradio puni kamp i prave pripreme, mislim da bi meč protiv Diega prošao drugačije. Ali, tako je, kako je.”, zaključuje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo