U 21. godini ubijen svjetski boksački talent!

Juan González Vázquez, nadareni portorikanski boksač, ubijen je u pucnjavi u svom rodnom gradu.

11.6.2011.
20:18
VOYO logo

Portoriko, ali i svjetski boks ostao je bez jednog od najtalentiranijih predstavnika u lakoj kategoriji. Juan González Vázquez, čiji je nadimak Puma, tek je prije dvije godine zakoračio u profesionalni ring, a iza sebe ostavio impresivne rezultate.

Od 2009. je odradio 11 borbi bez ijednog poraza, a čak deset mečeva je okončao nokautom. 21-godišnji Portorikanac, koji je boksao pod kapom promotorskih agencija Miguel Cotto Promotions i H2 Entertainment, posljednji je meč u životu imao 12. ožujka u Las Vegasu protiv Jeremyja McLaurina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Tužni smo i šokirani tragičnom pogibijom El Pume. U svakoj borbi je pokazao nevjerojatnu hrabrost i junaštvo. Zauvijek će živjeti u srcima svih onih koji su ga poznavali. Neka počiva u miru", izjavio je svjetski boksački prvak u supervelteru Miguel Cotto, predsjednik promotorske kuće Miguel Cotto Promotions.

Juan González Vázquez se vozio na motociklu kroz svoj kvart u rodnom gradu Toa Baja kada je na njega zapucala naoružana skupina muškaraca. Policija tvrdi da su napadači traži drugu osobu, a talentirati boksač je bio nedužna žrtva, te nije ni na koji način sudjelovao u oružanom obračunu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U pucnjavi je ranjen i Gonzálezov prijatelj Javier Joel Pérez Santana koji je ranjen u nogu, ali je njegovo stanje stabilno. Policija je uhitila četiri odrasle osobe te jednog maloljetnika koji se sumnjiče da su odgovorni za ubojstvo nadarenog boksača.

"Ovo je jedan od onih trenutka koje nitko nikada u životu ne želi proživljavati. Iznenadna smrt El Pume je pravi šok za nas, a cijela tragedija nas je jako uzdrmala. Pamtit ćemo ga po zaraznom osmijehu i ratničkom duhu koji je bio dio njega", rekao je Bryan Pérez, izvršni direktor Miguel Cotto Promotionsa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201106100297006 arti-201105100204006 arti-201105080105006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo