'TYSON SPREMA NEŠTO VELIKO': / Riječi jednog od najpoznatijih ljudi iz borilačkog svijeta rasplamsale maštu fanovima

Image
Foto: Screenshot

Još uvijek se čeka potvrda o njegovoj povratničkoj borbi

29.5.2020.
14:29
Screenshot
VOYO logo

Predsjednik UFC-a DanaWhite bio je jedan od onih koji su nagovarali MikeaTysona da odustane od ideje o povratku u ring s 53 godine na leđima. No, kad je vidio u kakvom je fizičkom stanju promijenio je mišljenje.

Image
TYSONOVA MRAČNA STRANA KOJU SU BAŠ SVI ZABORAVILI: /

Sljedeći put kada ga počnete idolizirati, prisjetite se ovog

Image
TYSONOVA MRAČNA STRANA KOJU SU BAŠ SVI ZABORAVILI: /

Sljedeći put kada ga počnete idolizirati, prisjetite se ovog

"Originalno, bio sam protiv toga. Čak sam mu sredio da ima svoj TV show samo kako bi ga držao što dalje od ringa. Ali, Mike Tyson je odrastao muškarac i može raditi što god želi. Snažan je, izgleda eksplozivno i u sjajnoj je formi. Prema onome što čujem, sprema se nešto veliko”, rekao je White za ESPN.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Želi ga gledati

“Rekao mi je da osjeća staru vatru u sebi i da želi u ring. Podržavam ga i gdje god da bude borba bit ću u publici čak i ako bude zabranjeno pronaći ću neki način da budem tamo”, dodao je.

Nedavno je objavljeno da su američke boksačke legende i bivši svjetski prvaci u teškoj kategoriji Mike Tyson (53) i Evander Holyfield (57) počeli su pregovore oko njihovog trećeg susreta u ringu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Malo potom profesionalni svjetski boksački prvak u teškoj kategoriji po WBC-u Tyson Fury izjavio je da mu je ponuđena borba protiv legendarnog Mikea Tysona, ali da najvjerojatnije neće biti ništa od toga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Imao sam telefonski poziv s pitanjem bih li se želio boriti protiv Mikea Tysona u revijalnom meču. Rekao sam 'naravno da bih', ali mislim da se to neće ostvariti", izjavio je Fury u razgovoru za BT Sport.

Nekadašnjoj boksačkoj senzaciji i najmlađem svjetskom prvaku u povijesti danas su 53 godine, a Tyson je posljednjih tjedana ponovno dospio u središte zanimanja medija, nakon što su objavljene snimke njegovih treninga na kojima se pokazao u iznimnom fizičkom stanju za svoju dob.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čelični Mike je posljednju profesionalnu borbu imao još 2005., kad ga je prekidom u šestoj rundi pobijedio Kevin McBride, a prije toga je izgubio i od Dannyja Williamsa u četiri runde.

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo