TYSON BI MOGAO PODIVLJATI ZBOG OVOG: / Već dugo ga nitko nije ovako uvrijedio - 'On je star. Tko će platiti da to gleda?'

Image
Foto: Profimedia

Legendarni "Iron Mike" najavio je povratak u ring, iako je već zagazio u šesto desetljeće života

18.6.2020.
20:54
Profimedia
VOYO logo

Jedan od glavnih ljudi zaduženih za promociju najboljeg boksača današnjice Tysona Furyja,Frank Warren, otkrio je kako njegov klijent sigurno neće ući u ring s Mikeom Tysonom.

Legendarni "Iron Mike" najavio je povratak u ring, iako je već zagazio u šesto desetljeće života, ali samo u revijalnom tonu. Tyson bi se prema svemu sudeći trebap prvo boriti s Evanderom Hollyfieldom, svojim najvećim rivalom, koji se također vratio boksu i u dobroj je formi, ali nagađalo se i o egzibiciji s Furyjem. No, ta priča sada sigurno otpada, ako je vjerovati Warrenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Instagram
Image
Foto: Instagram

Uvrijedio Tysona

"Postoje razgovori, ali ne sa mnom. Da budem iskren, to nije nešto za što sam zainteresiran", rekao je Warren za Metro. No, onda je otišao korak dalje i uvrijedio je Mikea Tysona.

"Mike je star. Nije ništa bolji nego što je bio kad je gubio od Dannyja Williamsa ili Kevina McBridea. Potpuno sam protiv toga. Borba Tysona protiv Holyfielda, Roya Jonesa ili Furyja je pogrešna. Ako se nešto dogodi, bit će kriv boks. Još će se naći idiot koji će platiti da to gleda", kazao je Warren.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo