TUŽAN PRIZOR: / Depresivna Rousey skrivala izudarano lice, slika obišla svijet

Image
Foto: Screenshot: You Tube

Bivša UFC prvakinja u bantam kategoriji Ronda Rousey vratila se u Los Angeles, a po povratku je na aerodromu skrivala svoje lice od fotobjektiva znatiželjnih medija.

18.11.2015.
10:18
Screenshot: You Tube
VOYO logo

Podsjetimo, Holly Holm je senzacionalno srušila Rondu Rousey s UFC trona u bantam kategoriji, high-kickom u vrat i udarcima na podu u 59-oj sekundi druge runde na UFC 193 eventu u Melbourneu ovog vikenda.

Image
SENZACIJA: /

Ušla je u meč kao potpuni autsajder, a onda je nokautirala Rousey

Image
SENZACIJA: /

Ušla je u meč kao potpuni autsajder, a onda je nokautirala Rousey

Holm je tijekom čitave borbe dominirala i Rousey je plasirala čitav niz jakih direkata koji su itekako na Rondinom licu ostavili traga. Najdominantnija žena u UFC-u nije imala nikakve šanse protiv Holm koja je demonstrirala čitav repertoar udaračkih tehnika, s kojima je bila neprikosnovena u boksu u Americi prije nego što se otisnula u MMA vode.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rondino lice i njezina reakcija govore sve

Rondino lice nakon meča izgledalo je izudarano. Iz usta i nosa curila joj je krv, a lice je bilo prepuno podljeva. Po povratku u Los Angeles iz Melbournea, gdje je na Etihad stadionu pred više od 54 000 navijača i bio održan ovaj UFC-ov 193 event, Rousey nije htjela da nitko vidi kako sad nakon nekoliko dana od meča izgleda njezino lice. Pa je na glavu stavila kapuljaču i naočale, a lice je prekrila jastukom. I na taj način je prošla kroz brojne predstavnike medija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz nju je bio i njezin dečko Travis Brown, ali niti Ronda niti Travis nisu bili raspoloženi za davanje izjava. Ovakvu Rondu još nikad nismo vidjeli.

Vrijedi istaknuti i kako je čelni čovjek UFC-a Dana White kazao kako je Rousey utučena i deprimirana nakon poraza od Holm.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo