TUKAO DJEVOJKU U CENTRU SARAJEVA PA DOBIO BATINE OD MMA BORCA: / Nadzorne kamere zabilježile incident koji je odjeknuo regijom

Image
Foto: Screenshot: You Tube

Denis Stojnić spasio je napadnutu djevojku od napadača

3.1.2019.
14:14
Screenshot: You Tube
VOYO logo

U Sarajevu se prije nekoliko dana dogodio incident koji je odjeknuo Bosnom i Hercegovinom i cijelom regijom. Naime, ispred poznatog sarajevskog kluba Dorian Gray nadzorne kamere zabilježile su incident gdje muškarac evidentno zlostavlja djevojku nanoseći joj udarce. Ipak, ekspresno je reagirao vlasnik kluba, poznati MMA borac Denis Stojnić, i smirio ga, odnosno savladao s nekoliko udaraca, javlja portal Klix.ba.

Povukao ju je za kosu i počeo udarati iza kombija

Naime u nedjelju, u ranim jutarnjim satima vidi se kako spomenuti klub napušta djevojka i užurbano se kreće prema glavnoj cesti. Za njom je istrčao muškarac koji ju je odmah povukao za kosu i počeo udarati iza parkiranog automobila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da bi spriječio evidentno nasilje nad djevojkom iz kluba je brzo izašao i vlasnik objekta Denis Stojnić, koji je i najpoznatiji MMA borac u Bosni i Hercegovini, te brzom reakcijom spasio djevojku daljnjih batina, ne daj Bože i nečeg goreg...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osiguranje razdvojilo Stojnića od napadača

Nedugo nakon toga iz objekta je izašlo i drugo osoblje koje je razdvojilo Stojnića i spomenutog muškarca. Stojnić je poručio kako je reagirao jer nije mogao nijemo promatrati nasilje nad djevojkom, a naročito ne u svom objektu, poručivši kako želi da se svi sigurno osjećaju.

"Kada sam vidio na svome videonadzoru da ogromni muškarac čak i proporcijama fizički veći od mene, udara žensku osobu zatvorenom šakom u glavu, odmah sam istrčao da curu zaštitim od nasilnika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Sve je više zastupljeno nasilje nad ženama'

Savladao sam ga i na kraju smo djevojku zajedno sa svojim osiguranjem ispratili do taksija, a ona nije htjela slučaj prijaviti policiji. Nažalost, u našoj zemlji sve je više zastupljeno nasilje nad ženama, a moja dužnost kao čovjeka, građanina, pa tek onda vlasnika objekta je da se svi u mojim objektima osjećaju sigurno, a posebno žene jer su to nečija djeca, sestre, majke i slabiji i nježniji su spol", kazao je Stojnić za Klix.ba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo