Play ponuda

'Trener me je pokušao oralno zadovoljiti!'

shimmer fallback

Sugar Ray Leonard, jedan od najboljih boksača svih vremena, otkrio je u svojoj autobiografiji da je bio žrtva seksualnog napastovanja.

18.5.2011.
17:09
Play ponuda

Osvajača zlatne medalje na Olimpijskim igrama u Montrealu 1976. godine navodno zlostavljao njegov trener, poznati boksački stručnjak kojem nije naveo ime, a po prvi se put to dogodilo na turniru u New Yorku kad je slavni Sugar Ray imao samo 15 godina.

Drugi put, priznaje 55-godišnja legenda, dogodilo se to na napuštenom parkiralištu uoči Olimpijskih igara u Montrealu, kad je s trenerom trebao dogovarati taktiku borbe na OI.

"Nisam se ni snašao, a već mi je otkopčao šlic. Pokušao me oralno zadovoljiti, no pobjegao sam glavom bez obzira", otkriva bivši boksač u autobiografiji 'Velika borba: U ringu i izvan njega' koja će biti službeno objavljena u lipnju.

U njoj Sugar Ray opisuje uzimanje kokaina, očinstvo sa samo 17 godina i odrastanje u obitelji ispunjenoj alkoholom i nasiljem. Tijekom karijere legendarni je boksač postao prvakom u pet različitih kategorija.

Play ponuda
Play ponuda