SIGURAN U POBJEDU / Trener Filipa Hrgovića najavio dvoboj karijere: 'Sposoban je pobijediti svakoga tko stane pred njega'

Image
Foto: profimedia.hr

Naučio je puno stvari zbog kojih je uvjeren da će sutra pobijediti

19.8.2022.
17:16
profimedia.hr
VOYO logo

Hrvatski boksač teške kategorije Filip Hrgović sutra čeka najveća borba u karijera, a 30- godišnjeg Hrvata čeka Kinez Zhang Zhilei. Ova dva suparnika su već trebala odmjeriti snage 7. svibnja 2022. godine, no Hrgović nije pristao na sučeljavanje. Zbog smrti svojeg oca nije mogao fokusirati na borbu.

Trener Ronnie Shields trenutno radi s Hrgovićem, a prije je trenirao i druga brojna boksačka imena. Jedno od njih je i Mike Tyson koji je imao nadimak najgori dječak na svijetu. Hrgović i Zhilei će se sastati u Saudijskoj Arabiji, a na mjerenju težine Kinez ulazi sa 125,7 kilograma, što je 15,5 više nego što ima Hrgović. Onaj tko iz ringa izađe kao pobjednik morat će izazvati nekog između Oleksandra Usika i Anthonyja Joshue u borbi za svjetski naslov, ovisno tko će od njih dvojice izaći kao pobjednik iz ringa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
UMISLIO SE /

VIDEO kazahstanski Titan osramotio iranskog Hulka: Tvrdio je da je najjači na svijetu a sad ga ismijavaju

Image
UMISLIO SE /

VIDEO kazahstanski Titan osramotio iranskog Hulka: Tvrdio je da je najjači na svijetu a sad ga ismijavaju

60- godišnji trener hrvatskog boksača Ronnie Shields ovako je najavio sutrašnji okršaj.

"Od svih boksača koje sam trenirao, Filip je jedan od najboljih. Stvarno je dobar, zna se kretati po ringu te usvaja ono što mu pokažeš. Zna što mora napraviti, ima sve karakteristike vrhunskog borca", rekao je američki trener.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uvjeren je kako je Filip u stanju pobijediti bilo koga.

"Filip je sposoban pobijediti svakoga tko stane pred njega. Kontinuirano je pokazivao da je kvalitetan borac. Nije važno s kim će se boriti, uvjeren sam da će Filip imati priliku za koju se priprema cijeli život, a to je da postane prvak svijeta u teškoj kategoriji. Glavni događaj bit će sjajna borba. Pitanje je tko će biti pobjednik, ali svakako će biti sjajan šou", optimistično je rekao Shields.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Filip će zbog oca pokušati postati prvak svijeta u teškoj kategoriji.

"Otac je uz njega, želio je da Filip postane prvak svijeta u teškoj kategoriji. Filip si je postavio taj cilj. Ne čini to samo radi sebe, već i radi obitelji. Spreman je, vjerujemo da je u najboljoj formi u životu. Pripreme su bile duge. Naučio je puno stvari zbog kojih je uvjeren da će sutra pobijediti", uvjerljivo je rekao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo