TRAGEDIJA U BRAZILU: / Posvađali se pa pregazio bivšeg UFC borca; umro je na mjestu

Image
Foto: Screenshot: You Tube

Bivši UFC borac Rodrigo de Lima preminuo

22.4.2019.
21:18
Screenshot: You Tube
VOYO logo

Tragične vijesti dolaze iz Brazila! Bivši UFC borac Rodrigo de Lima preminuo je u nedjelju nakon što ga je pregazio jedan vozač s kojim se sukobio nekoliko trenutaka prije, prenosi ugledni britanski Guardian pisanja lokalnih brazilskih medija. De Lima je preminuo na mjestu, a trenutno se provodi istraga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lima se vozio u svome automobilu s nekoliko prijatelja, izašao je iz njega te se raspravljao s jednim drugim vozačem, spominje se kako se radio o vozaču Ubera, ali takvo što još uvijek nije potvrđeno, nego se radi o špekulacijama. Ovaj je nakon svađe pokrenuo auto i s leđa pregazio nesretnog Limu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema navodima vlasti u brazilskom gradu Belému, policija traži osumnjičenog jer je odmah nakon toga čina pobjegao. Za njim su raspisali i tjeralicu. "Prema izvještavanju brazilskog G1 i O'Liberala, tijelo je prevezeno na obdukciju kako bi se ustvrdio uzrok smrti", piše MMA Junkie.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"De Limin prijatelj i kolega, UFC borac Michel Prazeres, bio je s njim u to vrijeme i potvrdio da je otac dvoje djece umro", prenose Englezi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

De Limin nadimak bio je "Monstro" i imao je omjer 9-3-1 u slobodnoj borbi. Dvaput se borio u elitnom UFC-u, izgubivši obje borbe s Neilom Magnyem i Efrainom Escuderom. Zadnji put se borio na jednom eventu u Brazilu prije nešto manje od godinu dana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo