OTOK U ŠOKU

TRAGEDIJA: Umro četrnaestogodišnji kickbox borac, pozlilo mu je u borbi za naslov prvaka…

Mladi engleski kickbox borac Scott Marsden (14) preminuo je u bolnici u ponedjeljak nakon što je kolabirao u meču za naslov prvaka države koja se protekle subote održala u Leedsu.

Britanski tabloid Daily Mail piše o ovoj tragediji koja je pogodila čitavu Veliku Britaniju. Prema izvještavanju engleskih medija, Marsden se srušio u posljednjim trenucima borbe. Odmah nakon što mu je pozlilo, na licu mjesta pružena mu je liječnička pomoć, nakon čega je hitno prevežen u bolnicu.

Nakon jednog dana borbe za njegov život, mladić je preminuo. Uzrok smrti mladog borca još nije poznat, ali se špekulira o tome kako mu je otkazalo srce.

Prijateljica obitelji Charlotte Rowlett potvrdila je kako je Scott u ponedjeljak preminuo okružen obitelji i prijateljima koji su ga voljeli. Organizatori subotnjeg kickbox eventa u Leedsu također su potvrdili smrt mladića i emotivnom se porukom oprostili od njega:

“Scotty će zauvijek biti našim srcima. Jako će nam nedostajati. On je bio istinski šampion čija su energija i pozitiva utjecali na mnoge. Naše duboke izraze sućuti idu obitelji i prijateljima Scottyja. Uz njih smo u ovim teškim trenucima”.

Scott Marsden bio je jako talentiran borac i jedna od najvećih mladih nada Velike Britanije u borilačkim sportovima. U kickboxu se borio u kategoriji do 50 kg, a 2015. godine bio je osvojio titulu prvaka svijeta na turniru koji je organizirala Svjetska kickbox federacija. Marsden se kickboxom počeo baviti kad je imao svega 4 godine.

Povratak na Net.hr