Play ponuda

TEŠKO OZLIJEĐENI BORAC MORAT ĆE NA OPERACIJU: / Njegov krvnik napravio gestu za pamćenje

Image
Foto: AFP, Ed Mulholland

Cijeli borilački svijet priča o teškoj ozljedi Evangeliste Santosa na Bellatoru 158.

19.7.2016.
8:51
AFP, Ed Mulholland
Play ponuda

Njegov protivnik Michael Page nokautirao ga je u meču održanom u subotu u Londonu. Page je Santosa, veterana slobodne borbe s više od 50 nastupa u kavezu, poslao na pod "letećim koljenom" u čelo i prouzročio mu tešku frakturu lubanje.

ZASTRAŠUJUĆE: Spektakularno ga nokautirao i nanio mu po život opasne ozljede

Brazilski borac odmah je prevezen u bolnicu, a liječnici ga nisu htjeli operirati jer su čekali reakciju mozga na frakturu. No nažalost, mozak je nastavio oticati i Santos će morati biti podvrgnut operacijskom zahvatu.

Page je nakon pobjede razgovarao sa Santosovim timom te je obećao pomoći, a na isto je pozvao i fanove. Iako se nakon ozljede Santosa nije javljao, engleski MMA borac je, nakon šoka i panike koja je nastala zbog jedne od najtežih ozljeda u MMA svijetu, odlučio pomoći svom protivniku. Pa se tako tijekom ponedjeljka javio i na svom Twitter profilu objavio:

“Želim Evangelisti Santosu što brži oporavak. Danas smo razgovarali s njegovim timom i dobili smo informaciju kako je napustio bolnicu te se osjeća dobro. Sutra će odletjeti kući i želim mu uistinu sve najbolje. Želim izraziti najbolje želje Cyborgu 121 i njegovoj obitelji.”

No, to nije bilo sve, malo kasnije je Page pozvao da svi koji mogu pomognu Brazilcu s donacijama.

“Ipak, morat će se podvrgnuti operaciji, pa vas sve pozivam da mi se pridružite i pomognete s donacijama za njegove medicinske troškove.”

Play ponuda
Play ponuda