SVI MCGREGOROVI PORAZI NA JEDNOM MJESTU: / Nurmagomedov ga je ugušio, a ovdje se prisjetite kako je Ludi Irac ranije tapkao

Image
Foto: Screenshot/AFP

McGregor ima omjer od 21 pobjede i četiri poraza u MMA borbama

10.10.2018.
9:10
Screenshot/AFP
VOYO logo

Ukupno četiri poraza u 25 MMA borbi upisao je Conor McGregor, posljednji prošlog vikenda kada ge je u borbi za pojas na tapkanje natjerao Habib Nurmagomedov nakon što je dominirao glavnom borbom UFC 229 eventa, a sve okončao gušenjem suparnika koji je nekoć bio vlasnik naslova prvaka.

McGregorova MMA karijera krenula je 2008. godine dvjema pobjedama, a onda ga je, pokazat će vrijeme, nepoznati Artemij Sitenkov natjerao na prvo tapkanje u karijeri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uslijedile su dvije pobjede tehničkim nokautom da bi McGregor naletio na sunarodnjaka Josepha Duffyja kojem je trebalo tek pola minute da ga natjera na predaju. Bila je to Duffyjeva osma pobjeda u nizu koji je trajo jedanaest borbi na početku karijere tog borca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Potom je krenuo McGregorov niz koji je od omjera 4-2 upisao petnaest pobjeda za redom, okitio se naslovima prvaka i u ožujku 2016. naletio na – Natea Diaza. Američki borac kojem će već iste godine vratiti za poraz - i to sudačkom odlukom koja je izgledala ovako 48-47, 47-47, 48-47 - slavio je u drugoj rundi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nurmagomedov ga je nazvao 'Mašinom za tapkanje' i prošlog vikenda, a više o toj borbi pročitajte ovdje, dokazao zašto je to rekao natjeravši McGregora da poraz prizna četvrti put u svojoj MMA karijeri i drugi pod UFC-om.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo