SUPRUGA UPERILA PRSTOM U KRIVCA / Drogirali su ga i napili prije premlacivanja?

U javnost su procurile nove pojedinosti vezane uz ruskog boksaca u teskoj kategoriji Denisa Bojcova koji je pronaden tesko ozlijeden u berlinskom metrou izmedu tracnica 3.

13.5.2015.
9:54
VOYO logo

Detalje je otkrila boksaceva supruga Olga Litvinova koja je ukazala koji bi ljudi mogli biti odgovorni za tesko stanje njezinog supruga.

Rijec je o nekim ljudima iz boksacke industrije, ponajprije bivsem skandaloznom promotoru Waldemaru Kluchu koji se svojevremeno sukobio s Bojcovim, zbog cega je ovaj i presao pod okrilje Sauerland Eventa 2013. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Razgovarali smo jedno s drugim ujutro 3. svibnja i on je tada s nekim momcima otisao iz Hamburga kako bi gledao mec MayweatherPacquiao. Denis me kasnije jos nazvao i rekao mi da se vraca kuci, ali nikad nije dosao", rekla je Litvinova za Soviet Sport.

"Prije dvije godine Denis je napustio promotora Waldemara Klucha i mi smo u to vrijeme primili prijetnje. Denis je dobio pisane poruke u kojima je stajalo da ce zavrsiti u invalidskim kolicima. Sve je zavrsilo tako da je njegov savjetnik (Gagik Khachatrian) tesko pretucen od nepoznatih razbojnika. Tek tada se umijesala policija i Kluch je zavrsio u zatvoru, ali je osloboden prije tri mjeseca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ne znamo sve, a policija nam je rekla da ne iznosimo nase misljenje, ali sve bi mogla biti posljedica te price. Alkohol je pronaden u Denisovoj krvi, a rekli su nam da su pronadeni i neki sedativi, sve kako bi bio jos slabiji", dodala je Litvinova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policija i dalje istrazuje pozadinu cijelog slucaja, a boksaceva supruga tvrdi kako se sumnja da nije rijec o nesreci.

"Istraga se nastavlja, a kazu nam da se ne cini kao nesreca. Sada samo mogu reci da Denis ima ozbiljne ozljede glave, ali da mu ruke nisu teze ozlijedene. Trebao bi biti probuden iz kome kad mu splasne oteklina mozga. Sljedeceg bi tjedna trebali znati vise", dodala je Litvinova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kluch, posve ocekivano, ima drugaciju verziju price i odbacuje svaku krivnju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zaista me optuzila za nesto? To je sranje, on je pijanica. Moguce se opet napio. Pokusavaju sve svaliti na mene. Nikad nisam imao problema s Denisom, a on je odlucio otici zbog svojih alkoholnih navika. Ne moze se boriti, pa je otisao. Jednom su ga cak morali ispratiti iz zenskog wc-a. Sto se nesrece tice, policija ce, pretpostavljam, pronaci nekoga. Ja sam Denisa vidio posljednji put prije dvije godine i vise ga nemam volje vidjeti ponovno", rekao je Kluch za LifeNews.ru.

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo