STRAVA U BOKSAČKOM RINGU: / Nakon šokantne borbe u bolnicu ga prevezli taksijem, ima izljev krvi u mozak i bori se za život

Image
Foto: Screenshot Youtube

Skandal zbog neravnopravne borbe se nazire u svijetu boksa

9.3.2018.
11:26
Screenshot Youtube
VOYO logo

Venecuelanski boksač Yeison Cohen (28) u kritičnom je stanju nakon što se onesvijestio na kraju sedme runde u meču protiv Huga Berria u Kolumbiji.

Meč je odmah prekinut

Njegov trener Eddie Pacheca shvatio je kako nešto nije u redu s njegovim pulenom te je odlučio prekinuti borbu. Sudac je proglasio Berria za pobjednika, ali sve oči su bile uprte u Cohena koji je nepomično ležao na podu ringa, piše The Sun.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Taksijem je prevezen u bolnicu

Ubrzo je taksijem prevezen u bolnicu jer nije bilo nijedne hitne pomoći. Protivnički trener Sergio Champs istaknuo je kako borba nije bila neravnopravna i pohvalio brzu reakciju liječnika.

Gilberto Jesus Mendoza, predsjednik Svjetske boksačke udruge (WBA) izjavio je da njemu i organizaciji na prvom mjestu zdravlje boksača te da Cohen i njegova obitelj ne moraju brinuti o troškovima njegovog oporavka jer je ljudski život vrjedniji od bilo kakvih novaca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Venezuelanski boksač pretrpio je krvarenje mozga i još se nalazi nakon operaciji na intenzivnoj njezi u kritičnom stanju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mnogi su kritizirali ovu borbu i nazivali ju neravnopravnom jer Hugo Berrio ima u karijeri 25-7-1 sa 16 nokauta, a Yeison Cohen 2-7-1 i jedan nokaut te je u posljednje tri borbe nokautiran, a nije pobijedio od 2015. godine.

Image

Screenshot Facebook

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo