MIOČIĆ POSRAMIO NGANNOUA: / Vatrogasac se poigrao s Predatorom! Ovo sve dokazuje

Image
Foto: AFP

Miočićevu dominaciju nad Ngannouom još bolje oslikava statistika koja kaže kako je Stipe pogodio Ngannoua čak 200 puta iz 244 pokušaja što je 82 posto uspješnosti.

22.1.2018.
8:43
AFP
VOYO logo

Objavljene su i sudačke kartice i službena statistika meča za naslov UFC prvaka u kraljevskoj teškoj kategoriji između Stipe Miočića i Francisa Predatora Ngannoua koja pokazuje gotovo nestvarnu nadmoć koju je Stipe imao nad svojim izazivačem oko kojeg se podigla velika prašina zbog prethodnih ekspresnih i moćnih nokauta.

STIPE MIOČIĆ GENIJALNO SPUSTIO AMERIČKOM NOVINARU: Ovako je najveći UFC teškaš ikad poentirao za kraj priče o zastrašujućem Ngannouovom udarcu

Image
Image

Suci su nakon završetka borbe donijeli jednoglasnu odluku i pobjednikom proglasili Miočića s tri puta po 50-44. Miočićevu dominaciju nad Ngannouom još bolje oslikava statistika koja kaže kako je Stipe pogodio Ngannoua čak 200 puta iz 244 pokušaja što je 82 posto uspješnosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

STIPE UZVRATIO SVOM POHLEPNOM ŠEFU: Dana White posramljen napustio kavez u Bostonu, Ngannou otvoreno priznao veliku pogrešku

Ngannou plasirao tek 33 udarca iz 126 pokušaja

Ngannou je plasirao tek 33 udarca iz 126 pokušaja što je 26 posto. Ako gledamo udarce koji su bili značajni, Stipe ih je imao 70 iz 95 pokušaja, a izazivač tek 21 iz 113 udaraca.

Image
Image

Znalo se da će Stipe, koji je vrhunski hrvač, tražiti rušenje i da će mu taktika biti izmoriti svog protivnika koji nema iskustva borbe u tri ili više rundi. Tijekom svoje UFC karijere Ngannou je odradio svega dva meča koja su otišla u drugu rundu, sve je završavao moćno, ekspresno u prvoj rundi. I to je radio perfektno srušivši protivnika šest puta uz 42 posto uspješnosti. Stipe je najdominantiji bio u četvrtoj rundi u kojoj je zadao izazivaču 82 udarca naspram Ngannouovih - nula! Bila je to apsolutna dominacija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Stipe Miočić je u nedjelju ujutro po hrvatskom vremenu na UFC 220 eventu u Bostonu u TD Gardenu, inače domu NBA momčadi Boston Celticsa, pobijedio kamerunsko-francuskog Francisa Predatora Ngannoua u borbi koja je otišla u svih pet rundi po pet minuta.

Stipe dominirao u svih pet rundi

Nevjerojatni Stipe dominirao je u svih pet rundi protiv izazivača kojeg su favorizirale kladionice i UFC na čelu s predsjednikom Danom Whiteom. Oko Ngannoua se stvorio neviđeni 'hype', marketinška mašinerija odradila je svoje kako bi upravo on zapalio fanove slobodne borbe, UFC ga je reklamirao na sve načine, a Stipe je bio pao u drugi plan, unatoč tome što je aktualni prvak. Na kraju se Stipe borio i protiv Ngannoua i protiv Dana Whitea, dokazavši kako se borca ne može stvoriti preko noći i kako upravo on zaslužuje pojas prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Miočić je protiv Ngannoua po treći uzastopni put u svojoj karijeri uspio obraniti pojas prvaka, čime je postao prvi UFC borac ikad koji je uspio tri puta braniti pojas šampiona u kraljevskoj teškoj kategoriji. Dana White je i sam nakon borbe, u intervjuu za službeni UFC, potvrdio da je Stipe najbolji svih vremena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo